JEZIVA ISTINA IZA POSLEDNJEG INTERVJUA: Isplivali novi dokazi o smrti Dajane, spremala se na likvidaciju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OBOŽAVAO JE CEO SVET!

JEZIVA ISTINA IZA POSLEDNJEG INTERVJUA: Isplivali novi dokazi o smrti Dajane, spremala se na likvidaciju! (VIDEO)

Novi dokumentarac koji dolazi na britanski Kanal 4 otkriće nove detalje iz života pokojne princeze Dajane, a oni uz ostalo uključuju i to da je ona suprugu predlagala da bi trebalo da odstupi iz reda za presto u korist starijeg sina, princa Vilijama.

Objavljeno:

Osim toga pominje se podatak kako je njihov brak od početka bio katastrofa.

Premda je od intervjua koji je pokojna princeza dala prošlo 25 godina o njemu je odlučio da progovori nekadašnji urednik Dejli Telegrafa Maks Hejstings, koji je otkrio kako je neke delove odbio da objavi kako bi se izbegao veliki kraljevski skandal.

U dokumentarcu "Diana: The Truth Behind the Interview" ("Dajana: istina iza intervjua") otkriva se kako je Martin Bašir kojem je Dajana dala televizijski intervju, i koji je mnogima zagorčao život, isti osigurao lažiranim bankovnim izvodima koje je pokazao njenom bratu.

foto: Profimedia

"Dajana je, u nekoliko navrata, rekla mnoge stvari. Primera radi, pitala me što znam o zaveri da je "uklone". Rekao sam da to meni zvuči kao apsolutna ludost. Ali, uveren sam, ona je verovala da to postoji, a ja sam je zbog te njene ranjivosti žalio”, dodao je. Dokumentarac osim intervjua koji je objavila Panorama obrađuje deo Čarlsovog intervjua kojega je dao Džonatanu Dimbliju 94-te godine, a koji je bio svojevrsni odgovor Dajani na njene javne istupe. U prvom intervjuu, Čarls nije želeo da prizna aferu sa Kamilom, ali na Dimblijev nagovor, dao je drugi intervju u kojem je to ipak priznao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.