KRVAVI VULKAN NA LICU: Pevačica se suočava sa ozbiljnim problemom kože, OGROMNE SU I BOLNE!(FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

jezivo!

KRVAVI VULKAN NA LICU: Pevačica se suočava sa ozbiljnim problemom kože, OGROMNE SU I BOLNE!(FOTO)

Pevačica Zsa Zsa već mesecima nastoji osvestiti javnost o problemima s kojim se suočavaju osobe koje se bore s aknama.

Objavljeno:

Pred kraj jula Zsa Zsa je počela objavljivati fotografije svog lica bez imalo ulepšavanja, a sada je pred kamerama 24 sata skinula šminku.

"Ne mogu verovati da sad bez problema skidam šminku pred kamerom i uopšte mi to nije problem jer kad vidiš da drugima to ne smeta onda lakše prihvatiš samog sebe", kazala je Zsa Zsa koja se još jednom osvrnula na vlastito iskustvo i istakla kako njen problem s aknama dolazi od problema s hormonima.

"Bilo je poprilično bolno. Lice me bolelo od akni, nisam mogla spavati, nisam mogla prati lice, nisam se mogla nasmejati", kazala je u videu pevačica.

foto: Instagram printscreen

Podsetimo, pevačica je letos otvoreno progovorila o problemu s aknama i tako pružila podršku mnogima koji se suočavaju s istim problemom. Zsa Zsa je objavila video u kojem je bez trunke šminke i pokazala kako joj lice izgleda bez imalo ulepšavanja i otkrila kako je upravo to razlog zbog kojeg se ne snima u poslednje vreme za društvene mreže.

- Čisto ako se pitate zašto zadnje vreme ne objavljujem... Lečim kožu lica od vulkana koji mi izbijaju. Nije mi baš do toga da se slikam i snimam. Mentalno sam se vratila u srednju školu i samopouzdanje mi je ravno krompiru. Mislim da je krompir zapravo na kraju zadovoljan svojim izgledom. Pa eto, sad sam naletela na jedan stari no makeup video i ne znam ko je ta osoba. Kad nađem lek ili izmislim time machine javim se - napisala je pevačica.

foto: Instagram printscreen

- U mojoj glavi je sad 'nadam se da im se nisam zgadila'. Ali znam da je tamo i puno vas kojima ovo treba. I znajte da niste sami. Akne lupaju jako na psihičko stanje i sliku o sebi - dodala je Zsa Zsa na svom Insta Storyju, a odmah potom obožavaoci su joj se počeli javljati s porukama podrške.

-Drago mi je nemate pojma koliko. Srce će mi pući od sreće koliko je pametnih ljudi u ovoj našoj zajednici. Nisam tražila da me/nas se obasipa s rečenicama "ma lepa si" jer znate da to ionako ne popravlja psihu, ali poruke kakve pišete puno su više od toga i ne mogu verovati da je toliko lijepa energija proizašla iz svega - zaključila je tada Zsa Zsa.

foto: Instagram printscreen

Bonus video:

(Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.