DRUGAČIJE OD SVIH ESTRADNIH SVADBI: Đani danas ženi sina, a ovo su svi detalji venčanja! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Tamara Trajković

RADOST!

DRUGAČIJE OD SVIH ESTRADNIH SVADBI: Đani danas ženi sina, a ovo su svi detalji venčanja! (FOTO) (VIDEO)

Miloš Trajković, najstariji sin Radiše Trajkovića Đanija, danas će oženiti svoju izabranicu Ninu Jezdimirović.

Objavljeno:

Iako mu je otac poznati pevač, Miloš se nikada nije eksponirao u javnosti, te se tako za njegovu vezu sa Ninom saznalo tek u martu ove godine, kada su njih dvoje zajedno sa Miloševim roditeljima, Đanijem i Slađom, privedeni u jednom beogradskom hotelu zbog kršenja mera propisanih usled pandemije korona virusa.

Tada je otkriveno i da je Nina trudna, te da će ona i Miloš dobiti prvo dete, a kako se pisalo Ninini roditelji srećnu vest saznali su iz medija.

foto: Tamara Trajković

Nakon toga, u junu ove godine, Miloš je zaprosio Ninu, a njih dvoje danas će se venčati na intimnoj ceremoniji, koja će biti drugačija od estradnih venčanja na koja smo navikli.

- Snaja za mesec dana treba da se porodi, te ćemo u krugu prijatelja organizovati venčanje. Samo u opštini. Njeni roditelji, kumovi i mi. Deca su volela ovaj datum, zato što im je danas godišnjica. Đaniju je Miloš najstarije dete, svi smo uzbuđeni, malo nam je krivo što ne možemo da napravimo veselje. Dogodine ćemo - rekla je Slađa Trajković, Đanijeva supruga, danas u Jutarnjem programu "Prve".

foto: Tamara Trajković

Nina Jezdimirović ne eksponira se u javnosti, te su joj i profili na društvenim mrežama zaključani, jer ne želi da otkriva detalje iz privatog života. Ono što je poznato jeste da se veoma dobro slaže sa porodicom Trajković, a Slađa često objavljuje fotografije na kojima je u društvu buduće snajke.

Nina i Miloš nedavno su preležali korona virus, ali srećom sve je prošlo bez posledica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.