TANJA IZMALTRETIRANA, DUŠAN NEMILOSRDNO NASTAVLJA PO SVOM! Posle ovoga ŠTO JE URADIO teško će vratiti sinove?
Foto: printscreen

Bukti rat!

TANJA IZMALTRETIRANA, DUŠAN NEMILOSRDNO NASTAVLJA PO SVOM! Posle ovoga ŠTO JE URADIO teško će vratiti sinove?

I dok Tanja Savić i dalje vapi da se čuje sa sinovima, te da ih što pre vidi i zagrli, njen još uvek zakonit suprug Dušan Jovančević oglasio se za Star i ispričao svoju stranu priče!

Objavljeno: 12:13h

Prema njegovim rečima sa njim i Tanjom je sve u najboljem redu, čak je napomenuo da pevačica sa saradnicima možda namerno pravi priču jer joj treba marketing za novu pesmu.

– Piše se da imam drugu devojku, ali to je van pameti, jer sam ja oženjen čovek! Čekam Tanju da dođe uskoro u Australiju! Čujemo se stalno, po dva puta dnevno, i deca i ja! Novine nas razvode već deset godina! Šta da objasnim? To je sve šou-biznis i samo se stvara iluzija! Pitajte njenog menadžera i PR-a, možda su se tako dogovorili da naprave malo skandal pošto znam da uskoro treba da izbaci novu pesmu. Otkud ja znam šta se tamo dešava kod vas u Srbiji, ja sam na drugoj strani sveta sa sinovima našim – rekao je Dušan ekskluzivno za Star ne želeći da komentariše Tanjinu izjavu da joj je pokupio sav novac i ostavio je bez dinara kada je krenuo sa sinovima u Australiju!

foto: Printscreen

Ovim povodom oglasila se i Tanja koja je šokirana izjavom svog muža!

– Jedina istina od svega izrečenog je da smo još u zvaničnom braku! Ja imam dokaze koliko puta sam pokušala da stupim u kontakt sa njim i njegovom majkom kako bih čula decu! Svuda su me blokirali, pa me je on nedavno odblokirao i pozvao i tada sam na kratko sam čula decu. Ovo više nema smisla. Mene ništa ne zanima osim moje dece, predug je period od kada ih nisam videla. Držim se, dobro se držim zbog njih, njima trebam jaka. Trebalo je u oktobru da imam let za Australiju, ali su zbog korone sve otkazali, pitanje je kada ću moći da odem. Postoji neka mogućnost da letim preko Indonezije, ali mi to nije opcija, ne smem sama da krenem, šta ako me zadrže ili se desi nešto, neću da pravim još veći pakao od života – kaže Tanja i dodaje:

–Ljudi moji, da li bi bilo ko pravio marketing na ovaj način, to je takva nebuloza da sam ja u šoku! Ne znam šta da kažem, ne mogu da verujem šta on priča. Shvatila sam da mi žene kada se zaljubimo ništa ne vidimo, da skroz izgubimo razum. Nažalost, mene je iz neke moje iluzije probudio i prodrmao pravi košmar! Verujem da će na kraju biti dobro, da ću biti sa mojim dečacima – zaključila je Tanja!

Bonus video:

(Svet-Scandal.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.