SVE TRI IZ HURRICANE IMAJU MOMKE KOJI SU BOLESNO LJUBOMORNI! Prate ih STALNO, čekaju posle NASTUPA, a onda rade OVO
Foto: Espreso

SKANDALOZNO

SVE TRI IZ HURRICANE IMAJU MOMKE KOJI SU BOLESNO LJUBOMORNI! Prate ih STALNO, čekaju posle NASTUPA, a onda rade OVO

- Nastupi su nam najviše nedostajali, to je najlepši deo ovog posla. Poštujemo sve mere, uglavnom nastupamo na otvorenom. Smanjen je broj ljudi, razređeno je i nažalost nema slikanja sa fanovima. To nam je najžalije, ali oni to razumeju i nadamo se da će se sve uskoro vratiti u normalu

Objavljeno:

Popularne devojke iz grupe “Hurricane” kažu da se partneri trude da razumeju njihov posao, ali nije im svejedno kad vide da su one neretko meta požude. Ipak, ne kriju da su i same ljubomorne.

Zgodne Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević energijom i harizmom pokorile su domaću scenu. Ivana je odnedavno slobodna, dok su Ksenija i Sanja srećne u ljubavi.

- Momci razumeju naš posao, gledaju nas ispred malih ekrana, čekaju da počne nastup i emisija. Ali voze nas svuda i čekaju, baš su divni - kaže Ksenija, dok Sanja ističe i da nemaju priliku da švrljaju:

foto: Privatna arhica

- Prate nas! Nemamo taj luksuz da se krećemo negde i radimo lascivne stvari, svako može da nas vidi i da javi!

Ipak, tu ima i određena doza ljubomore.

- Doza neke ljubomore normalne postoji i kod nas i kod njih, to je sve normalno kad nekog voliš - tvrdi Ivana, a sa njom se slaže i Ksenija.

- A jesmo malo ljubomorne, priznajemo, sve je to u dozama normale - priča ova atraktivna plavuša, dok Sanja nije propustila priliku da se našali:

- Na nervnoj bazi!

Na pitanje koliko su im nastupi nedostajali, sve tri su kao iz topa odgovorile:

- I te kako su nam nedostajali! Jedva smo čekale da krenemo da radimo! Neki nas pitaju treba li nam odmor? Kakav odmor, dosta nam je, samo da se vratiimo ponovo nastupima. Fali nam naša publika - priča Ivana, a sa njom se slaže i Ksenija:

- Nastupi su nam najviše nedostajali, to je najlepši deo ovog posla. Poštujemo sve mere, uglavnom nastupamo na otvorenom. Smanjen je broj ljudi, razređeno je i nažalost nema slikanja sa fanovima. To nam je najžalije, ali oni to razumeju i nadamo se da će se sve uskoro vratiti u normalu.

Popularne devojke imaju i velike planove, naročito sa pesmom koju su radili strani producenti.

foto: Đorđe Bukvič

- Nismo snimale ništa na srpskom, čekamo hit, ali imamo pesmu na engleskom koju smo snimale u Los Anđelesu - kaže Ksenija, a Sanja dodaje:

- Bilo je ludo i nezaboravno!

Provod u Los Anđelesu neće zaboraviti, a kako sve tri kažu, najviše ih je oduševio rolerkoster.

- Na kojem ja nisam bila jer se plašim visine, samo sam odustala! To samo ja mogu. Htela sam, platila sam kartu, ali džabe, na kraju nisam mogla - priča Ivana, a Ksenija objašnjava:

- Sanja i ja smo htele na pola da odustanemo, kad smo se popele nekih 10, 15 metara. To je bio pogled... Shvatile smo da nema nazad, i kad to pusti, jao, bože. Probale smo američku hranu i nije nam nešto prijala - našalila se, dok Ivana kroz osmeh dodaje da nije propustila priliku da isproba burgere.

- Sve smo probale! Prva stanica su nam bili burgeri!

Ugojile smo se zbog korone

Ove lepotice iz dana u dan izgledaju sve bolje, ali kako tvrde, tokom izolacije i odmaranja su nabacile koji kilogram više:

- Ugojile smo se, samo nosimo široka odela, to smo kamuflirale. Još kad nas vidite na ekranima, kamera dodaje jedno pet do sedam kilograma, da znate - tvrde atraktivne „uraganke“, a Sanja je sve nasmejala:

- Kamera povećava i uši!

(Espreso.co.rs / Blic.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.