MOŽETE DA IZAĐETE IZ ZADRUGE, ALI NE I DA IZAĐETE IZ ZADRUGE: Panda i Kendi sa gledaocima i najsmešniji trenuci!
Pitam za druga, Foto: Promo

RED TV PITAM ZA DRUGA

MOŽETE DA IZAĐETE IZ ZADRUGE, ALI NE I DA IZAĐETE IZ ZADRUGE: Panda i Kendi sa gledaocima i najsmešniji trenuci!

Panda i Kendi vode gledaoce kroz najsmešnije momente u Zadruzi u emisiji Pitam za druga

Objavljeno:

U želji da se mladi vrate televiziji koju su zamenili društvenim mrežama, ali i da se trendi, novim i interesantnim sadržajem zadrži postojeća publika, nastala je RED TV: televizija koju su stvorili nosioci internet generacije. Od 3. oktobra počela je sa radom RED TV – televizija koja okuplja mlade, talentovane ljude, koji su mahom već ostvareni, i zele svojom nadarenošću da donesu drugačiju formu TV zabave na koju smo navikli.

Jedna od upečatljivih emisija na RED TV-u sigurno je dvočasovna emisija “Pitam za druga” koja gledaoce vodi kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. Emisiju vode Stefan Milošević - Panda i Stefan Kandić – Kendi, kroz dva sata programa gde se šale i predstavljaju učesnike rijalitija onako kako ih gledaoci zaista vide, a ne kako bi oni želeli da ih vidimo.

foto: Jelena Simonović

Oni su dva radio voditelja - jedan sa facom za TV, a drugi sa facom za možda i ne. Jedan iz Crne gore, mada i Panda je poprilično lenj. Bivši zapaženi učesnici rijaliti formata “Zadruga”. Obojica beskrajno šarmantni i duhoviti, što niski muškarci i moraju biti – kažu oni, a mi ćemo publici prepustiti da li se slažu sa drugim delom opisa, jer njihov šarm i duhovitost gotovo je neosporiv. Tu su za sve vas koji ne gledate rijaliti, ali dobro znate ko je Lepi Mića, za sve koji ne prate i nisu fanovi, ali drže stranu Mariji ili Miljani Kulić, kao i za sve koji citiraju izjave Zorice Marković. Znači bukvalno za sve. Jer čovek može da izađe iz “Zadruge”, ali ne i da izađe iz “Zadruge”!

Emisija “Pitam za druga” na RED TV-u i Redportal.rs bavi se fenomenom rijalitija na satiričan i humorističan način i vode gledaoce kroz najzanimljivija dešavanja u “Zadruzi“. WOW! Kako ovo zvuči ozbiljno...Neka, i treba barem nešto da bude ozbiljno kada već oni nisu. Česti gosti im prave društvo u komentarisanju sadašnjih i bivših zadrugara, a sve u cilju zabave i humora bez namere da se iko uvredi ili omalovaži. U pregledu dana Stefan i Stefan prelaze kroz najaktuelnije klipove, smešne videe, naslove sa portala Pink.rs i vaše mimove koje im možete slati na njihove instagram profile, ali i instagram profil RED televizije. Gledaocima preporučuju da pomno prate emisiju, kao i da se jave da komentarišu, ali i da učestvuju u kvizu “Pitam za druga” u kom se Bore Satane, pardon, bore za vredne nagrade.

Sve ono što vas kao ne zanima, niste stigli da vidite, ili jednostavno niste imali vremena da sedite ispred televizora 24h - videćete kod njih, zato ne propuštajte emisiju “Pitam za druga” na RED TV-u!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.