LJUPKU IZDAO I OVAJ MUŠKARAC, PA SE UDRUŽIO SA GENERALOM SIMIĆEM! Pevačica zbog njega tek PRETI pakao!?
Foto: Print Screen Youtube

PAKAO

LJUPKU IZDAO I OVAJ MUŠKARAC, PA SE UDRUŽIO SA GENERALOM SIMIĆEM! Pevačica zbog njega tek PRETI pakao!?

Saša i Ljupku i Simića odlično poznaje a na ovu temu bio je veoma šrkt na rečima

Objavljeno: 10:35h

Pevač Saša Kapor govorio je za emisiju "Premijera - Viked specijal", pa je otkrio kako stoje stvari u njegovom braku sa Nikolinom Kovač.

- Nikoleti rastu zubići, pa je dobila temperaturu, Nikolina ju je odvela kod lekara, zato nismo zajedno sada. Od jutra nam je pun gas. Ja sam sa Nikolajem bio na utakmici. Mi smo u najboljim odnosima, kako vreme odmiče sve smo bolji i bolji - naveo je Kapor.

foto: Damir Dervišagić

Proteklih dana tema broj jedan bila je Ljupka Stević koja je imala okršaj sa svojim bivšim partnerom generalom Dragišom Simićem. Saša i Ljupku i Simića odlično poznaje, a na ovu temu bio je veoma šrkt na rečima.

Ljupka i ja smo nastupali zajedno, više ne nastupamo. Sa Simketom sam u sjajnim odnosima, kao i dan danas, to je to, ne bih se više mešao u te stvari - rekao je Saša.

foto: Print Screen Youtube

On je istakao da nije opasan i strog otac, te da svoju decu vaspitava mirnim metodama.

- Nisam opasan tata, ja idem logikom nagrada i kazna. Ne volim da kažnjavam bez potrebe. Nisam nasilnik, ja sam za to da sve može mirnim putem da se rešava - istakao je Kapor, a onda otkrio da mu posao veoma nedostaje tokom epidemije koronavirusa:

- Ne treba čovek sve da gleda kroz novac, i u ovom periodu kad ne nastupam sam dužan publici da im se odužim. Nedostaje mi posao i druženje sa ljudima, ali je najbitnije sačuvati mentalno zdravlje, a sve ostalo se da nadoknaditi - dodao je Saša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.