6 KOPČI NA GLAVI MU UŠILI NE BI LI GA SPASILI, SRPSKI GLUMAC DOŽIVEO VELIKU NESREĆU! Milan u rukama lekara!
Foto: Printscreen

nezgoda

6 KOPČI NA GLAVI MU UŠILI NE BI LI GA SPASILI, SRPSKI GLUMAC DOŽIVEO VELIKU NESREĆU! Milan u rukama lekara!

Glumac Milan Marić snimao je nove epizode "Državnog službenika" sa šest kopči na glavi

Objavljeno:

Glavni junak hit-serije Gage Antonijevića povredio se dok je spremao predstavu "Lorencačo" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu i završio u Urgentnom centru.

foto: FCS promo

Kako je istovremeno radio i "Službenika", Marić je morao u pojedinim scenama da nosi kapu da mu se ne bi videli zavoji.

- Milan se povredio dok su iščitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se sa visine od metar i po na pod. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni - priča dobro obavešteni izvor, koji je zamolio da mu ne objavimo ime, i nastavlja:

- Tamo su mu pregledali glavu i stavili šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije "Državni službenik" u kojoj igra glavnog junaka Lazara.

Naš sagovornik kaže da je glumac bez problema odigrao sve zahtevne scene.

- Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa i iz kog ugla ga snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao profesionalac i junački uradio sve kadrove - otkriva naš sagovornik. Nove epizode hit serije rađene u produkciji "Telekoma Srbija" počele su da se emituju od 10. oktobra na kanalu Superstar, a od ovog vikenda i na Pinku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.