CECINA ĆERKA SE UGOJILA 20 KG, NIJE LIČILA NA SEBE, LOŠE JE: Ovo je njen najbolniji period, velika DEPRESIJA
Foto: printscreen

au

CECINA ĆERKA SE UGOJILA 20 KG, NIJE LIČILA NA SEBE, LOŠE JE: Ovo je njen najbolniji period, velika DEPRESIJA

Anastasija Ražnatović na tvu progovorila je o stvarima iz privatnog života koje niko nije znao.

Objavljeno: 08:07h

Anastasija Ražnatović u "Sceniranju" na Kurir televiziji progovorila o stvarima iz privatnog života.. Pevačicu sada prati 1.000.000 ljudi na Instagramu, o čemu je otvoreno govorila.

"Imala sam dosta pratilaca i pre nego što sam krenula sa muzičkom karijerom, kada sam se snimala sa prijateljima. Malo sam se bavila i modelingom", rekla je Anastasija u "Sceniranju".

"Izbegavala sam da pričam o ljubavi, jer mi dečko nije u javnom svietu. Emotivna sam izuzetno, ne postoji film na kom nisam plakala, dosta se saosećam, tragične scene mi natjeraju suze na oči", rekla je Ražnatovićeva kada su je pitali šta mnogi o njoj ne znaju.

foto: printscreenž

Pjevačica i kćerka poznate zvijezde Cece Ražnatović priznala je na samom početku priznala je kako se osjećala kada je njena majka nosila nanogicu. Anastasiji je sve teško palo, pa se i ugojila 20 kilograma.

"U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili", kaže ona.

Anastasija kaže da je njena majka najpametnija što se nikada nije oglasila što se tiče hapšenja, a to je shvatila tek nekoliko godina kasnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.