VODITELJKA RTS-A DANAS ŽIVI DALEKO OD SRBIJE: Postala je Jutjuberka i NOSI POLOVNU GARDEROBU!
Foto: Printscreen Instagram

PROMENILA ŽIVOT POTPUNO

VODITELJKA RTS-A DANAS ŽIVI DALEKO OD SRBIJE: Postala je Jutjuberka i NOSI POLOVNU GARDEROBU!

Voditeljka Irina Ivić već godinama sa suprugom i sinom živi u Kanadi, a kada je napustila Srbiju i posao na malim ekranima otpočela je novo životno poglavlje.

Objavljeno:

Nekadašnje lice RTS-a Irina Ivić pre nekoliko meseci otvorila je Jutjub kanal "Irina u Kanadi" na kome objavljuje video snimke u kojima govori o različitim temama koje se tiču života u ovoj zemlji.

Pored Jutjuba, Irina i na Instagramu često deli situacije iz svakodnevog života, a sada je otkrila da redovno kupuje polovnu garderobu.

- Ovakav osmeh imam na licu svaki put kada “ulovim” nešto u prodavnici polovne robe. Ali ne, nisu to prodavnice na kakve smo navikli, sa odećom kupljenom na kilogram negde u Evropi i restlovima ko zna odakle. Ovo su lokalne, u koje komšije donose ono što ne koriste. Kako bih drugačije znala da oko mene ima žena od stila - napisala je voditeljka.

Ona je zatim navela da je na Jutjub kanalu objavila video koji se tiče koncepta kojim se kupovinom polovnih stvari štedi novac, ali i planeta, te da zbog toga ona još radije kupuje polovnu garderobu.

Irina je, inače, pre četiri godine podigla veliku prašinu kada je na svom blogu otvoreno govorila o psihičkom zlostavljanju koje je trpela od tadašnjeg partnera, nakon čega joj se ljubavna sreća ipak osmehnula.

Upoznala je sadašnjeg supruga Nikolu Đorđića, sa kojim je 2017. godine dobila sina Maksima.

Zbog Nikolinog poslovnog angažmana, porodica se preselila u Vankuver, gde i dalje žive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.