DOK JE UMIRAO NINO JE DOZIVAO VESNU ZMIJANAC! Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA sa estrade!
Foto: Printscreen, Sonja Spasić

KAKAV ŠOK

DOK JE UMIRAO NINO JE DOZIVAO VESNU ZMIJANAC! Otkrivena NAJMRAČNIJA TAJNA sa estrade!

On je tonuo sve dublje i dublje a neki su ga još više terali u sunovrat

Objavljeno:

Sandra Rešić, učesnica "Zadruge" i ćerka pokojnog pevača Nina Rešića otkrila je dugo čuvanu tajnu zbog čega ne podnosi folk zvezdu Vesnu Zmijanac.

Pevač je devedesetih bio na vrhu popularnosti i tada su svi bili uz njega, ali kada je dvehiljaditih počeo da tone, mnogi su mu okrenuli leđa i pravili se da ga ne poznaju.

On je tonuo sve dublje i dublje a neki su ga još više terali u sunovrat.

Turbulentnu ljubavnu vezu sa Ninom imala je Vesna Zmijanac, zbog čega je Sandra jako ogorčena na nju.

- Ninova najveća ljubav bila je Vesna Zmijanac. Kada je počeo da se viđa sa njom, Nino je zapostavio sve, pa i svoju rođenu ćerku. Njih dvoje su znali da se na očigled svih grle i maze, i stalno su pravili gluposti i skandale - rekla je Sandrina prijateljica, pevačica "Granda".

Ona dalje dodaje da su oboje bili kratkog fitilja i da se nisu libili ni da se pobiju u kafani.

- Ljudi, Vesna i Nino su pravili haos po kafanama, ona je bila posesivna, nije dala nikome da ga pogleda. Znali su da osvanu u kafani a onda su ujutru letele čaše, flaše i piksle. Gađali su jedno drugo, tukli se. Vesna mu je jednom umalo polupala glavu pepeljarom. Bili su zaključani u stanu po nekoliko dana. samo njih dvoje, alkohol i ko zna šta još. Kada ga je Vesna izgustirala, nestala je. Pobegla je, a njega ostavila slomljenog srca. On je plakao i pio zbog nje svaki dan. Tu mu se već nazirao kraj. Toliko su se trovali alkoholom da to nije bilo humano.

Pevačica je ispričala i da joj se pevačeva ćerka pre izvesnog vremena poverila i rekla:

- Tata je tonuo, alkohol ga je pojeo. Vesna ga je samo iskoristila i nestala. Šutnula ga je kao poslednje gov*o. Zvao je, molio za pomoć, a ona mu se nikada nije javila. To je doprinulo da se on još više propije i ode u propast. Ona je kriva za sve što mu se desilo. U njenoj autobiografskoj knjizi "Kad zamirišu jorgovani" o Ninu nema ni slova, dok se razni Kurta i Murta tu provlače. Svi su bili šokirani, cela estrada. Ona ga je navukla na alkohol, zbog nje je lokao kao lud. Da nisu bili zajedno on ne bi otišao tako brzo. Ona ga je upropastila, dovela do dna. Zajedno su pili za dve kafane. On je, eto, podlegao, a ona otišla na Bukulju. Odvikla se od pijančenja i počela da živi normalnim životom. Kada je pitao za nju na samrti nije htela da se javi. Tako mu je trebala, voleo je do kraja - rekla je Sandra prijateljici koja je bila svedok ljubavi i propasti Nina i Vesne.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.