OBEŠENI FOLK PEVAČ DUGOVAO ZELENAŠIMA! Mrtvog ga našao BRAT, ovo je JEZIVA ISTINA!
Foto: Printscreen

KAKAV ŠOK

OBEŠENI FOLK PEVAČ DUGOVAO ZELENAŠIMA! Mrtvog ga našao BRAT, ovo je JEZIVA ISTINA!

Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme - dodaje izvor

Objavljeno: 08:40h

Dragiša Mitić Gile (45), pevač Grand produkcije se ubio juče u rodnom selu Knićanin u okolini Titela.

Njega je navodno obešenog u staroj napuštenoj kući u kojoj su nekada živeli njegovi roditelji, pronašao rođeni brat:

- Niko ne može da veruje da Gileta više nema. Celo selo plače za njim. Čuli smo da ga je brat pronašao obešenog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi - priča za domaće medije navodno jedan od suseda sela u kojem je Gile živeo pa dodaje:

Bio je omiljeni pevač na svim seoskim veseljima. Nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pesme - dodaje izvor.

- Gile se ubio zbog dugova. Dugovao je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga - ispričao je izvor blizak porodici.

Gile, inače otac dvojice sinova, zadužio se navodno kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

- Uzeo je neke pare od tih ljudi, ne znam koliko tačno... Velika je bila kamata u starzu, a znao je da sa takvim ljudima nema šale. Nadao se da će posao krenuti i da će uspeti da se iščupa.

Porodica Dragiše Mitića je neutešna i jedva je smogla snage progovori:

- Molim vas, razumite nas. Sada nije trenutak - rekla je uplakanim glasom i prekinula vezu supruga Giletovog brata koji ga je navodno i našao obešenog.

Gile je navodno ostavio oproštajno pismo svojoj porodici u kojem je napisao sve što nije imao snage da im kaže u oči. Navodno je objasnio svoj postupak i odluku, te zamolio za oproštaj.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.