NA SNIMANJU SERIJE "IGRA SUDBINE" NASTALA PRAVA DRAMA! Jedan glumac HITNO stavljen u IZOLACIJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/prvatv

šok

NA SNIMANJU SERIJE "IGRA SUDBINE" NASTALA PRAVA DRAMA! Jedan glumac HITNO stavljen u IZOLACIJU! (VIDEO)

Piale je u svom šaljivom maniru napisao na ormaru "Izolacija", a raspoložena ekipa snimatelja je stajala sa strane i gledala ovu scenu sa osmehom na licu

Objavljeno:

Serija "Igra sudbine" postigla je gledanost kojoj se niko nije nadao. Iako je ekipa glumaca verovala da će serija biti gledana, niko nije očekivao da će oboriti sve rekorde gledanosti, a glavni glumci nadmašiti dosadašnju popularnost.

Gde god da se pojave, glavni akteri serije privlače veliku pažnju, a kako se zabavljaju na snimanjima i koliko zna da im bude zanimljivo, pokazali su Stevan Piale i Dragana Mićalović.

Naime, na svom Instagram profilu, Stevan je postavio video na kom se vidi kako u ormaru uči tekst scene koju treba da snimi. Dragana mu u jednom trenutku prilazi i otvara vrata ormara, nakon čega je on lepo zamoli da ih zatvori, jer uči tekst.

Piale je u svom šaljivom maniru napisao na ormaru "Izolacija", a raspoložena ekipa snimatelja je stajala sa strane i gledala ovu scenu sa osmehom na licu.

Ako ovaj video pogledamo iz druge perspektive, možda ne bi bilo loše da neke njihove interne skečeve ubace i u seriju. Verujemo da gledaoci ne bi imali ništa protiv.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.