KOMŠIJE OTKRILE SVE O ŽELJKU I JOVANI JOKSIMOVIĆ, KAKO SE PONAŠAJU KAD IH SRETNU: Imaju čak portira, ne izlaze
Jovana Joksimović, Foto: Printscreen

NE DAJU SE VIDETI

KOMŠIJE OTKRILE SVE O ŽELJKU I JOVANI JOKSIMOVIĆ, KAKO SE PONAŠAJU KAD IH SRETNU: Imaju čak portira, ne izlaze

Napravili su svoj dom i mir to je njihova porodična oaza

Objavljeno:

Bračni par, voditeljka Jovana i pevač Željko Joksimović, nedavno se preselio u kuću koju je kupio, pa smo odlučili da njihove komšije pitamo kakvi su van svetla kamere. Raskošna vila u kojoj su se smestili ima visoke zidine, pa su im mir i privatnost, može da se zaključi, zagarantovani.

Susedi, naravno, znaju da se u najlepšu kuću u toj ulici doselio poznati par i ponosni su na to.

foto: printscreen

- Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, retko ih viđam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dečica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je njihova porodična oaza - kaže prvi komšija koji Joksimoviće juniore, Kostu, Anu i Srnu, čuje ali retko viđa.

Kako je reč o elitnom delu Beograda, komšije nisu bila baš raspoložene da pričaju o poznatim susedima, za koje kažu da retko šetaju okolnim ulicama.

foto: Nemanja Nikolić

- Čitao sam u novinama da ovde žive već nekoliko meseci, ali verujte mi jednom sam ih samo video. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Video sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Što bi njih interesovao običan svet? Žive svoj život i tako treba - govori za „Super TV“ čovek koji živi u njihovoj blizini.

S obzirom na to da u njihovom komšiluku nema trgovinskih radnji i da je veoma miran kraj, imali smo sreće da nakon dužeg vremena naiđemo na baku koja je veliki Jovanin fan.

- Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala na televiziji, mnogo je harizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmehom. Imam osećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcioniše ovaj mladi svet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će da izabere - izjavljuje kroz osmeh baka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Supertv/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.