DRUGARICE SPASILE ŽIVOT VODITELJKI RTS-A, ODVELE JE KOD LEKARA! Ivona obolela od RAKA DOJKE, proživla PAKAO
Foto: Printscreen

vratila se na male ekrane

DRUGARICE SPASILE ŽIVOT VODITELJKI RTS-A, ODVELE JE KOD LEKARA! Ivona obolela od RAKA DOJKE, proživla PAKAO

"Mislila sam da je dovoljno što idem na pregled i ultrazvuk"

Objavljeno: 14:42h

Voditeljka RTS-a Ivona Pantelić uspela je da pobedi rak dojke i sa osmehom na licu vratila se na male ekrane, a sada je otkrila kroz šta je sve prošla tokom borbe sa opakom blešću.

Dnevnik u 19.30 ??

Објава коју дели Ivona Pantelic (@ivonapantelic) дана

- Ja, recimo, ne bih ni otišla na mamograf da moja drugarica i koleginica, lektorka Slađa, nije bila uporna. Mislila sam da je dovoljno što redovno idem na pregled i ultrazvuk. Hajde Ivona, nije odustajala kada je stigao pokretni mamograf. Pošto nisam imala pedeset godina, i po protokolima nisam spadala u rizičnu gupu, nisu me stavili na spisak. Na kraju, ona je običnom olovkom upisala moje ime i tako mi produžila život - započela je voditeljka za "Hello".

Ivona je priznala i da joj je podrška najbližih najviše značila, te da se plašila kako će oni prihvatiti vesti da boluje od opake bolesti.

- Strepela sam kako će vesti prihvatiti oni kojima je iskreno stalo do mene. S druge strane nervirali su me komentari "strašno" ili "pa, kako je to moguće", izgovoreni tek da bi se nešto reklo. Bežala sam od sažaljenja. Istančaju se osećaji, u deliću sekunde sam mogla da prepoznam šta ko misli.

Voditeljka je na svu sreću uspela da se izbori sa kancerom, te je otkrila i kako se osećala kada joj je doktor saopštio da je zdrava.

- Nezaštićeno, kao da nemam krov nad glavom. Deset meseci sam neprekidno trčala na neke preglede, terapije, kontrole.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.