DRAMA U DOMU POPULARNOG MUZIČARA, ŽENA MU REKLA DA IDE NA PUT, PA SE UDALA ZA DRUGOG U TAJNOSTI! Onda se OVO desilo
Foto: printscreen

au

DRAMA U DOMU POPULARNOG MUZIČARA, ŽENA MU REKLA DA IDE NA PUT, PA SE UDALA ZA DRUGOG U TAJNOSTI! Onda se OVO desilo

Muzičar Fil Kolins trenutno proživljava pravu ljubavnu dramu. Kako pišu strani mediji, 69-godišnjak je odlučio da izbaci bivšu suprugu, 46-godišnju Orijanu Kavej iz svoje luksuzne vile u Mamiju jer se ponovno udala, i to u tajnosti.

Objavljeno: 10:06h

Par koji prati loša sudbina i koji se nekoliko puta rastajao, ponovno se pomirio pre četiri godine. Uprkos tome što je Oriana za Fila tvrdila da je "ljubav njenog života", pre dva meseca uputila se u Las Vegas i u tajnosti izrekla "sudbonosno da" Tomasu Batesu, dok je slavnom muzičaru rekla da ide na poslovni put.

Upravo je zbog toga odlučio da je izbaci iz vile, što je izazvalo velike probleme. S obzirom na to da je pronašla novog, 69-godišnjak nije mislio da će nastati tolika drama. Naime, navodno će sledećeg meseca podići tužbu i sudskim putem tražiti njeno iseljavanje.

Poznato je da ona odbija da ode i da je zbog toga spremna učiniti sve - čak je promenila i sigurnosne šifre na alarmima. Uz to, zapretila mu je da će, ako dođe do tužbe, u javnost izneti sve škakljive detalje njegovog života.

- Neće joj više dati ni novčića! Ne želi da ima nikakva posla sa njom - otkrio je izvor blizak pevaču. Podsetimo, pevač i Oriana venčali su se 1999. godine, a razveli se 2008. Ipak, ponovno su se sreli 2016. godine i tada shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Iako je Oriana u međuvremenu bila u još jednom braku koji je takođe propao, odlučila je dati šansu bivšem suprugu. Izgleda da joj ni to nije bilo dosta, s obzirom na to da se pre dva meseca udala u tajnosti. Inače, par ima i dva sina, 19-godišnjeg Nikolasa i 15-godišnjeg Metjua.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.