DEVOJKE SU GA OBOŽAVALE DOK JE SRBIJA LUDELA ZA NJIM! Imao je hitove, a onda samo NESTAO, evo kako IZGLEDA DANAS!
Foto: Printscreen

otkriće

DEVOJKE SU GA OBOŽAVALE DOK JE SRBIJA LUDELA ZA NJIM! Imao je hitove, a onda samo NESTAO, evo kako IZGLEDA DANAS!

Bojan proteklih sedam godina uživa u privatnom životu

Objavljeno:

Srpski pevač Bojan Bjelić karijeru je počeo 2004. godine, a u samom startu izdvojio se atraktivnim izgledom, šarmom i upečatljivom bojom glasa.

Bojan je snimao pesme učestvovao na raznim festivalima, a onda je 2007. godine snimio megahit. Reč je o duetu “Ekspresno” koji je otpevao sa koleginicom Indi.

Nakon ove pesme doživeo je veliku popularnost, žene su ga obožavale, a nastupe nije mogao da izbroji. U jednom momentu se povukao sa estrade, pa se vratio 2013. godine kada je izdao poslednji album i onda se ponovo povukao iz javnog života sve do danas.

foto: Printscreen

Bojan proteklih sedam godina uživa u privatnom životu. Uzmu li se u obzir njegove objave na Instagramu, Bojan uživa u putovanjima, a i dalje je posvećen vežbanju, te posećuje i teretanu.

Fizički se nije mnogo promenio od perioda kada je bio aktivan na muzičkoj sceni. I dalje je zgodan i lep, a da li će se vratiti pevačkoj karijeri nije poznato.

foto: Printscreen

Kako pišu mediji, Bojan danas živi u Kanadi gde se bavi privatnim biznisom, a u Srbiju dolazi kada želi da se vidi sa porodicom i prijateljima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.