SNEKI ZAŠLA U ŠESTU DECENIJU, IMALA JE NAJDUŽE NOGE I BILA LEPOTICA: Sad izgleda ovako, evo kako se PRAVDA
Snežana Sneki Babić, Foto: printscreen

progovorila o izgledu

SNEKI ZAŠLA U ŠESTU DECENIJU, IMALA JE NAJDUŽE NOGE I BILA LEPOTICA: Sad izgleda ovako, evo kako se PRAVDA

Pevačica ne krije da je fizička aktivnost glavni krivac za njenu top formu a kako je nedavno otkrila veliku ulogu igra i genetika

Objavljeno:

Snežana je bila i ostala jedna od naših najzgodnijih pevačica... Pevačica Snežana Babić Sneki nedavno je napunila 53. godine, a uprkos činjenici da joj mnogi spočitavaju ulazak u šestu deceniju Sneki može da se pohvali da izgleda kao pre 20. godina.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica ne krije da je fizička aktivnost glavni "krivac" za njenu top formu, a kako je nedavno otkrila veliku ulogu igra i genetika. S obzirom na to da, kako tvrdi nikada nije posećivala esteske hirurge Snežana može da parira i duplo mlađim devojkama.

foto: Ana Paunković

Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene - kaže Sneki.

Gurman sam, volim da jedem i vodim se time da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete. Stalno vežbam, imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško - kaže pevačica.

Snežana retko odlazi kod kozmetičara, jer joj je umerenost na prvom mestu.

- Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma - zaključuje Babićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.