40 GODINA NIJE MIRNO SPAVAO, KADA JE USPEO, TRZANJE, DESILO SE I OVO! Sada javljeno, naš glumac Tihomir Stanić...
Foto: Printscreen/youtube

sam rekao

40 GODINA NIJE MIRNO SPAVAO, KADA JE USPEO, TRZANJE, DESILO SE I OVO! Sada javljeno, naš glumac Tihomir Stanić...

Ovog petka na sceni Madlenijanuma publika je imala priliku da pogleda predstavu "Kazanova protiv Don Žuana" u kojoj glavnu ulogu tumači Tihomir Stanić. Legendarni glumac govorio je za emisiju "Premijera".

Objavljeno:

On je istakao da je protekli period iskoristio za odmor i uživanje, s ozbirom na to da su sve predstave bile otkazane usled epidemije koronavirusa.

- Ja sam to vreme iskoristio da se odmorim i da prvi put spavam posle 40 godina. Kad sam čuo da su otkazane predstave, prvi put mi je nestao taj strah da ću zakasniti. Uvek sam se trzao u snu, u strahu, da možda imam negde neku predstavu koja će se otkazati i propasti ako se ne pojavim. Čak sam jedno vreme odlazio u pozorište i kad nisam imao zakazane predstave, da budem tu da uskočim jer sam dosta lako uskakao u predstave - naveo je Stanić i dodao:

foto: printscreen

- Pitanje je da li sam naučio da vozim kamion, rekao sam da li neko sumnja da sam naučio, što nije tvrdnja da sam naučio, to je film. Mnoge stvari u privatnom životu ne znam da radim, i ne bih ih radio, a kad se popnem na scenu onda znam i mogu. Kad se uključe kamere ja znam i mogu mnogo više toga nego u privatnom životu. Znam da koristim oružje, da jašem, znam da vozim, znam i da se ljubim filmski. To je jedna od definicija talenta, da čovek bolje izgleda na sceni nego u privatnom životu i da na sceni mnogo više zna nego privatno - istakao je Tihomir.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.