TOP 5 PASA NA VISOKOJ ŠAPI! Ovi kućni ljubimci žive bolje nego ljudi, a granule ZARAĐUJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!
Coco u automobilu, Foto: Print Screen Youtube

popularni kućni ljubimci

TOP 5 PASA NA VISOKOJ ŠAPI! Ovi kućni ljubimci žive bolje nego ljudi, a granule ZARAĐUJU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Coco je trenutno najslađi mops na našim prostorima, a dok se neki influenseri muče da dobiju toliko fanova njoj to olako polazi za rukom, hmm, ili šapom.

Objavljeno:

Psi su oduvek ljudima omiljeni kućni ljubimci i najverniji prijatelji. Svaki vlasnik se na neki način veže za svog ljubimca i posvećuje mu pažnju.

Poznate ličnosti imaju pritisak javnosti, tako da se svaki korak u njihovom životu snima i posmatra. Neki od njih su odlučili da se javno pohvale svojim ljubimcima, dok istovremeno dosta novca ulažu u njihovu negu i različite autfite.

Nije retkost da je pas prisutan na društvenim mrežama i da ljude zanimaju slatke situacije životinja uhvaćene kamerom. Ovo su neki od najpoznatijih kućnih ljubimaca domaćih poznatih ličnosti.

1. Coco - ljubimica poznate influenserke Lee Stanković

Ovaj pas sa neizmerno slatkim imenom ima svoj nalog na društvenoj mreži Instagram. Njega od malih nogu prati na hiljade ljudi, a trenutno ima 100.000 pratilaca koje zanima sve što Coco radi u toku dana.

Coco sa vlasnicom Leom
Coco sa vlasnicom Leomfoto: Print Screen Youtube

Lea kaže da je postavljanje sadržaja na nalon njenog psa išao uporedo sa njenim snimanjem za Youtube. I tako, popularnost ovog psa vrtoglavo raste, toliko da je dobila čak i svoju pesmu.

Coco je trenutno najslađi mops na našim prostorima, a dok se neki influenseri muče da dobiju toliko fanova njoj to olako polazi za rukom, hmm, ili šapom.

2. Lola - bivši pas influenserke i spisateljice Zorane Jovanović

Svako ko je prisutan na platformi Youtube sigurno je čuo za čuvenu Lolu, koja je proputovala ceo svet. Lola je bila Zoranina najbolja "drugarica", a nedavno je nažalost preminula, što je rastužilo mnoge Zoranine pratioce.

Zorana i Lola
Zorana i Lolafoto: Print Screen Youtube

Lola je pomeranac i u momentu kada je preminula imala je 11 godina. Način na koji se Zorana oprostiila od svog psa rastužilo je mnoge.

Zorana sada ima novog kućnog ljubimca, belog pomeranca kome će sa signošću pokloniti istu količinu pažnje kao i Loli.

3. Hugo - pas poznate starlete Ane Korać

Ana Korać proslavila se učešćem u rijaliti programu Zadruga, a nakon jednog od rijalitija odlučila je sebi da priušti psa koga je želela. Ana ima Huga i od malioh nogu je prati u stopu. Čak je i u nekoliko emisija bio sa njom, a gledaoci obožavaju da ga gledaju.

Ana Korać i Hugo
Ana Korać i Hugofoto: Printscreen Instagram

Hugo kod Ane ima poseban tretman, pa se ona pohvalila i njegovim novim krevetom koji retko koji kućni ljubimac ima. Pogledajte na video snimku gde to Hugo voli da spava.

Hugov krevetac za odmor?????❤

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac) on

4. Bejbi - pas influenserke Dunje Jovanjić

Dunja Jovanjić je poznata srpska influenserka i zajedno sa Sarom Jo, od nedavno ima i svoju emisiju. Ona dugo snima za pratioce svaki segment njenog života, te su tako svi upoznali i Bejbi. Ona je njen dugogodišnji ljubimac, koji ide sa njom svuda.

Dunja Jovanjić sa Bejbi
Dunja Jovanjić sa Bejbifoto: Printscreen Instagram

Bejbi se dobro snalazi u automobilu i voli brz život. Mnogi njeni pratioci najviše vole videe sa Bejbi i često traže Dunji da je što više promoviše. Bejbi je skoro napunila 10 godina a izgleda mladoliko, zar ne?

?

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe) on

5. Hak - omiljeni ljubimac Marije Šerifović

Svako ko prati pevačicu Mariju Šerifović sigurno je već upoznao Haka. Ona ga toliko fotografiše da će uskoro imati više njegovih fotografija nego njenih. Marija ga često i snima, a sudeći po njegovom ponašanju veoma ga je razmazila i često joj traži da ga mazi.

Marija Šerifović i Hak
Marija Šerifović i Hakfoto: Printscreen Instagram

Nakon što je ovoj zvezdi pre nekoliko godina preminuo pas ona je odlučila da ga zameni novim ljubimcem koga je, čini se isto mnogo zavolela. Ona sa njim deli sve, pa čak i krevet i najviše joj se obraduje kada dođe sa posla.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milica Drinčević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.