SVI OČEKUJU POVRATAK JOVANE JOKSIMOVIĆ NA RTS! Sada se oglasila Olivera Kovačević, Jovana NIJE DOBILA POSAO?
Foto: printscreen

rts nema svotu novca

SVI OČEKUJU POVRATAK JOVANE JOKSIMOVIĆ NA RTS! Sada se oglasila Olivera Kovačević, Jovana NIJE DOBILA POSAO?

Olivera Kovačević je iznela mišljenje o visokim honorarima na koje je Jovana Joksimović navikla

Objavljeno:

Urednica zabavnog programa RTS, poznata televizijska novinarka i voditeljka Olivera Kovačević progovorila je o spekulacijama da se Jovana Joksimović, koja je nedavno ostala bez posla na TV Prva, vraća na javni servis.

“To je u ingerencijama generalnog direktora, ali ja bih volela da ona radi kod nas. U zabavnom programu za nju ima mesta”, rekla je Kovačevićeva za Stori, te iznela mišljenje o visokim honorarima na koje je supruga Željka Joksimovića navikla.

foto: Printscreen

“RTS nije kuća koja može da parira honorarima komercijalnih stanica jer kod nas postoje jasni pravilnici. Svi ste dobrodošli u društvo, ali svi ćete biti plaćeni onoliko koliko standardi ove kuće to dozvoljavaju”.

Urednica javnog servisa otkrila je i da je svojevremeno odbila da bude voditeljka prvog rijalitija u Srbiji, za šta je dobila nepristojnu novčanu ponudu.

“Imala sam ponudu da vodim prvu sezonu “Velikog Brata”. Ostavili su mi blanko ček da upišem koliko tražim. To sam odbila jer nisam verovala da taj format može doneti nešto dobro”, zaključila je Olivera.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.