BALKANSKA PEVAČICA JE SADA OZBILJNA ZVEZDA, A PRVI NOVAC JE ZARADILA NA SAHRANI! Isplivalo šta je radila na POČETKU
Foto: Printscreen

au

BALKANSKA PEVAČICA JE SADA OZBILJNA ZVEZDA, A PRVI NOVAC JE ZARADILA NA SAHRANI! Isplivalo šta je radila na POČETKU

Njih troje su potom grupi dali ime “Kolonija” koja je bila aktuelna sve do 2017. godine kada se rasturila, a pevačica je nastavila solo karijeru

Objavljeno:

Nekadašnja članica grupe “Kolonija”, Indira Levak, slavu je stekla u Hrvatskoj, ali i u regionu kao pevačica grupe “Kolonija”, ali to nije bio njen prvi posao.

Naime, malo ko zna da je pevačica pohađajući nižu muzičku školu bila i članica Županijskog orkestra, a pored proslava na kojima su nastupali, bili su često pozivani da gostuju na sahranama i muzikom isprate pokojnika.

Indira je zahvaljujući tome zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi, pisao je “24sata.hr”.

Dve godine je skupljala novac da bi uložila muziku, a onda je slučajno srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radijski voditelji producenti. Predložili su joj da snime singl, a onda je nastao album “Colonia project” 1996. godine. Na tom albumu našla se pesma “Sve oko mene je grijeh”, koja je Indiru i njene kolege vinula u sam vrh muzičke scene Hrvatske.

Njih troje su potom grupi dali ime “Kolonija” koja je bila aktuelna sve do 2017. godine kada se rasturila, a pevačica je nastavila solo karijeru.

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.