VOJIN ĆETKOVIĆ SE PRE 9 MESECI SRUŠIO, ZAVRŠIO U BOLNICI, SAD SAMO OVO IZUSTIO: Molili su me da ne pričam!
Foto: printscreen

previše radi

VOJIN ĆETKOVIĆ SE PRE 9 MESECI SRUŠIO, ZAVRŠIO U BOLNICI, SAD SAMO OVO IZUSTIO: Molili su me da ne pričam!

Pozdravio publiku

Objavljeno:

Popularni glumac Vojin Ćetković pojavio na specijalnom izdanju Filmskih susreta u Nišu, gde je pozdravio publiku filma crnogorske rediteljke Marije Perović “Grudi”.

Nakon što se poklonio publici kao jedan od glavnih glumaca, Vojin je izdvojio vreme da porazgovara sa novinarima, gde se dotakao situacije koja nas je sve zatekla pandemijom korona virusa, kao i novih projekata na kojima radi.

- Mi kao nosioci kulture ove zemlje dužni smo da damo neki odgovor na novonastalu situaciju, a ovo je jedan od tih odgovora, tako da sam bez razmišljanja prihvatio poziv i došao.

foto: printscreen Kurir

Vojin se ovom priliko osvrnuo i na svoje nove poslovne poduhvate.

- Ja nisam stao tokom ovog perioda. Imamo posla preko glave. Sada je situacija da je potražnja za TV serijama tolika, da čak nemamo ni kapaciteta da sve to postignemo. Ja sam i ranije puno radio, ali sada je to baš onako intezivno... – naveo je Vojin, pa objasnio na čemu sad radi.

- Trenutno završavam seriju „Kalkanski krugovi“ eto, to je sve što smem da kažem, molili su me da ne pričam detalje – kroz osmeh je iskreno odgovorio Vojin.

Iako su svi goreli od želje da saznaju detalje sadržaja serije, veliki glumac ostao je pri svome da ne otkriva ništa.

Da podsetimo, Vojin je toliko predan poslu da se pre par meseci srušio na premijeri filma u Beogradu i hitno je prevezen u bolnicu. Kako je javljao Kurir, to se desilo na premijeri filma "Grudi" u Kombank areni, a sa lica mesta se govori da je pao tokom poklanjanja nakon filma.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.