BORIN VELIKI PRIJATELJ ODRŽAO POTRESAN GOVOR NA SAHRANI! A, evo šta će Drljači biti dodeljeno POSTHUMNO! (VIDEO)
Bora Drljača, Foto: Foto: Emilija Jovanovic

TUGA VELIKA

BORIN VELIKI PRIJATELJ ODRŽAO POTRESAN GOVOR NA SAHRANI! A, evo šta će Drljači biti dodeljeno POSTHUMNO! (VIDEO)

Andrija Bajić iz Udruženja estradnih umetnika Srbije održao je govor koji je sve dotakao

Objavljeno:

Pevačev sin Vladimir nije mogao da izdrži.

Danas je na Novom bežanijskom groblju sahranjen legendarni Bora Drljača, koji je preminuo 11. oktobra nakon duge i teške bolesti u 80. godini.

Na groblju su se okupili Borini prijatelji, porodica i kolege, a Andrija Bajić iz Udruženja estradnih umetnika Srbije održao je govor koji je sve dotakao.

Poštovani članovi porodice, poštovani prijatelji, došao je jedan tužan trenutak da se oprostimo od čoveka koji je ostavio neizbrisivi trag u našoj narodnoj muzici, naročito u svojoj krajišničkoj lepoj narodnoj pesmi. Ja neću mnogo da vam pričam o njemu jer znam da vi to već sve znate. On je bio takav čovek koji nije krio nikad ništa, uvek je bio iskren i pošten.

Udruženje estradnih umetnika Srbije u zajednici sa Savezom estradnih umetnika Srbije dodelilo je nacionalnu estradnu muzičku nagradu Bori Drljači, koju ćemo u decembru dodeliti posthumno, a to će prihvatiti njegov sin. Bora je ceo život satkao u pesmi, pesma mu je bila život, tuga i sreća, zato će sada njegovi dragi prijatelji krajišnici otpevati nešto da Boru našeg ispratimo sa pesmom - rekao je Bajić koji je bio Borin veliki prijatelj.

foto: Foto: Emilija Jovanovic

Nakon toga začula se Borina pesma "Nema raja bez rodnoga kraja" koju su izveli krajišnici, što je rasplakalo sve prisutne.

Borin sin Vladimir se na kraju obratio svim okupljenima i kroz suze jedva prozborio nekoliko reči.

Neka počiva u miru... Oprosti ako nešto nismo dobro uradili, trudićemo se da budemo bolji, hvala ti na svemu - rekao je Vladimir jecajući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.