DANIJEL ALIBABIĆ OPTUŽIO ANABELU ATIJAS ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL, ONA SE PRAVDA: Nisam prekršila ZAKON
Foto: Print Screen Youtube

HAOS ZBOG PREVARA NA INSTAGRAMU!

DANIJEL ALIBABIĆ OPTUŽIO ANABELU ATIJAS ZA ORGANIZOVANI KRIMINAL, ONA SE PRAVDA: Nisam prekršila ZAKON

Nakon što su mnogi pripadnici domaćeg džet-seta, koje na društvenim mrežama prati na desetine ili stotine hiljada ljudi, počeli da reklamiraju nameštene utakmice, oglasio se pevač Danijel Alibabić koji je, prema sopstvenom priznanju, zabezeknut ovom pojavom.

Objavljeno:

- Moramo da stanemo na put organizovanom kriminalu. Javne ličnosti ne smeju da učestvuju u prevari zvanoj "nameštanje utakmica" jer su samim tim deo organizovanog kriminala. Novac koji dobijaju za reklamiranje takvih profila je prljav novac i ne mogu da shvatim ljude koji promovišu prevaru - istakao je Danijel, kako prenosi "Informer".

- Državni organi moraju da istraže šta moje kolege rade. Ne možemo da nagovaramo ljude da daju novac prevarantima samo zato što nas vole i veruju nam. Nemaština je i obični ljudi misle da će na lak način zaraditi novac. Ali nismo mi valjda u tolikoj krizi da moramo da lažemo ljude.

foto: Marina Lopičić

- Ja 'leba da nemam da jedem, ne bih to uradio. To mi je užas i dno dna - dodao je Alibabić, a za isti dnevni list se ovim povodom oglasila i Anabela Atijas, jedna od pevačica koja na svom Instagram nalogu reklamira spomenute profile.

- Danijel je ovo uradio zlonamerno da bi dobio pažnju medija. Da je hteo meni da skrene pažnju da radim nešto pogrešno, obratio bi se meni lično, kao što mi se obraćao da njega reklamiram. Ne smatram da sam prekršila nijedan zakon zato što sam reklamirala čoveka koji vam nudi svoje prognoze - istakla je Anabela.

foto: Printscreen Youtube

- Ja nisam rekla da znam koji su mečevi namešteni, a šta govore drugi mene ne zanima. Dugo sam odbijala ovakve ponude, a kada sam videla da svi to rade, odlučila sam da i ja prihvatim angažman i zaradim novac - dodala je Atijasova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.