ZORICA MARKOVIĆ POBESNELA ZBOG IZJAVE MARIJE KARAN: Pun mi je K takvih koje piške i kake po SRBIMA, raspuštenica!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen

DIGLA NOS PA OPLELA PO SRBIJI

ZORICA MARKOVIĆ POBESNELA ZBOG IZJAVE MARIJE KARAN: Pun mi je K takvih koje piške i kake po SRBIMA, raspuštenica!

Pevačica popljuvala glumicu zbog neprimerne izjave u emisiji!

Objavljeno:

Glumica Marija Karan izazvala je pravu buru samo jednom rečenicom u uključenju uživo u emisiji "Jutro na Prvoj" kada je izjavila sledeće:

- Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London, ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video-poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju "Pet". Glumica je rekla i da bi prihvatila da bude u novim projektima srpske hiperprodukcije.

- Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada, kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija, a gledaoci su ostali šokirani njenim rečima.

foto: Printscreen Instagram

Marija već godinama živi na relaciji Amerika-Evropa, a iz Londona se uključila u jutarnji program, te ispričala kako danas izgleda njen život i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla granice i otputovala u svet. Voditelj Filip Čukanović upitao je Mariju da li ima posla, te čime se sve bavi u životu.

- Mislim zbog KOVID i svega što se dešava je malo sve stalo. Inače, imam svoj projekat koji razvijam, svoju priču koju ću uskoro biti spremna da podelim s vama. Radim na tome već dugi niz godina, lično sam napisala tu priču, naravno da želim da to produciram, te da igram u tom filmu. To je nešto što razvijam sa svojim producentima i piscima, to je nešto na čemu intenzivno radim poslednjih meseci. Nadam se da će ugledati svetlost dana - izjavila je glumica koja sve nade polaže u svoje novo čedo. Glumica je uspela da razvije i svoj tim, te ima i svoje agente.

- Ovde u Londonu već 15 godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala audicije i nije ipak sve stalo. Inače, pored glume, što je moj omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila, da kažem, firmu i fondaciju u Los Anđelesu. Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Poželela sam da vratim svom narodu i regionu svoje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima - izjavila je Marija, koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

foto: Printscreen/TV Pink

Nakon ovakve skandalozne Marijine izjave, oglasila se pevačica Zorica Marković, koja je za Srpski telegraf izjavila:

- Ko je, bre, ona, šta je ona da tako lupeta. Ovo je strašno što ja čujem od jedne, kao, glumice. Rođena je ovde, pa se uključila da piški i kaki po Srbima. Šta će jadna, raspuštenica. Pokondirala se, digla nos. Stvarno, nedajbože da sam bila tu. Ja bih joj pljunula jednu šlajmaru. Ja to, bre, ne mogu da razumem. Pun mi je ku*ac više takvih. Svi su oni kao iznad nas, a svi potiču iz Srbije. Dosta mi je više ponižavanja Srbije i Srba. Ako smo mi toliko loši, neka onda idu u tri lepe i da ih više ne vidimo ovde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.