POPULARNA VODITELJKA ZAUSTAVLJALA LJUDE NA ULICI DA JOJ OBRIŠU FLEKU! Jelena se zbog ponašanja mnogima SMUČILA!
Foto: printscreen

zašto se ovako ponaša?

POPULARNA VODITELJKA ZAUSTAVLJALA LJUDE NA ULICI DA JOJ OBRIŠU FLEKU! Jelena se zbog ponašanja mnogima SMUČILA!

Tijekom foto snimanja u središtu Zagreba jedna od najlepših Hrvatica uvrtela je sebi u glavu kako ima fleku na beloj svilenoj košulji pa je morala uskočiti jedna od organizatorki i tretirati fleku koju niko objektivno nije mogao primetiti

Objavljeno: 22:49h

Iako je čak prije 15 godina bila hrvatska Miss Universe, Jelena Glišić, sada Lešić, zapamćena je kao jedna od najatraktivnijih hrvatskih misica.

Loto devojka te voditeljka emisije Auto market i lifestyle magazina Klub 7 rado pozira i sama, ali i sa suprugom advokatom Krešimirom Lešićem.

Jelena je, kako prenose mediji, ostala nasmešena i besprekorna, blistavog osmeha i sugeriše kako je kod nje sve na svom savršenom mestu.

Kada je ekipa redakcije "!imerijal" ugledala HTV-ovu voditeljku dok se kretala s ekipom profesionalaca s kojima je imala dogovoreno snimanje, tokom snimanja dogodila se nevolja.

Jeleni se učinilo kako ima fleku na beloj košulji. Brzo je pozvala da joj priskoče upomoć.

Koliko god se trudili, ljudi ipak nisu mogle shvatiti kakva to fleka brine Jelenu. Voditeljka je zaustavila celu ulicu i pokazivala fleku, ali je niko osim nje nije video.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/!Imperijal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.