NAJVEĆI BLAM MARIJE KARAN SVIH VREMENA! ŠTA PRIČA OVA ŽENA: Kad sam ja otišla iz Srbije, nije bilo MEJLOVA????
Marija Karan, Foto: Damir Dervišagić

ODAKLE SI SELE

NAJVEĆI BLAM MARIJE KARAN SVIH VREMENA! ŠTA PRIČA OVA ŽENA: Kad sam ja otišla iz Srbije, nije bilo MEJLOVA????

Marija Karan radi vredno u inostranstvu bavi se umetninama pored glume

Objavljeno:

Glumica Marija Karan već godinama živi na relaciji Amerika - Evropa. Iz Londona se uključila u Jutarnji program "Prve" televizije, te, ne baš najjasnije, ispričala kako danas izgleda njen život i šta se sve dešavalo u Srbiji kada je ona prvi put prešla granice i otputovala u svet. Njene reči izazvale su buru na mrežama.

Naime, voditelj Filip Čukanović upitao je Mariju Karan da li ima posla, te čime se sve bavi u životu.

foto: Printscreen Prva tv

- Mislim zbog kovida i svega što se dešava je malo sve stalo. Inače, imam svoj projekat koji razvijam, svoju priču koju ću uskoro biti spremna da podelim sa vama. Radim na tome već dugi niz godina, lično sam napisala tu priču, naravno da želim da to produciram, te da igram u tom filmu. To je nešto što razvijam sa svojim producentima i piscima, to je nešto na čemu intenzivno radim poslednjih meseci. Nadam se da će ugledati svetlost dana - izjavila je glumica koja sve nade polaže u svoje novo "čedo", a potom objasnila da već mesecima ima sopstveni biznis kojim se bavi.

foto: Printscreen/instagram/marakaran

Ovde u Londonu već petnaest godina imam svoje agente, a u Americi imam svog menadžera, tako da sam skoro imala audicije i nije ipak sve stalo. Inače pored glume, što je moj omiljeni posao, imam još jednu karijeru koju sam razvila u poslednje četiri godine. Ja sam pronašla, odnosno ostvarila da kažem, firmu i fondaciju u Los Anđelesu. Ušla sam u celu priču kao kolekcionar, kao neko ko je ljubitelj umetnosti, neko ko poznaje tu scenu veoma dobro. Poželela sam da vratim svom narodu i regionu soje znanje, da tu scenu približim ostatku sveta i pomognem mladim umetnicima - izjavila je Marija koja nije mogla da objasni tačno čime će se sve baviti njena kompanija.

Usledilo je pitanje, ali i odgovor Marije koji je šokirao gledaoce kraj malih ekrana. Na pitanje Filipa hoćemo li Karanovu videti u nekim domaćim projektima, s obzirom na to da u Srbiji vlada hiperprodukcija, te se snima veliki broj filmova i serija, glumica je imala šta da kaže.

Znate kako, kada sam otišla pre deset godina za London ljudi kod nas nisu ni koristili mejl, a evo sada imamo mogućnost da se čujemo preko video poziva. Mi uvek kaskamo da budemo umreženi i upućeni, ali mislim tu sam, ja sam tu. Nikada mi nije problem da dođem. Poslednji put sam radila seriju “Pet”. Govori se o nekim novim projektima, za sada imam svoju priču koju radim. Sada kada sam u Londonu, malo sam bliže, te ta hiperprodukcija može da računa na mene - izjavila je Marija uživo u programu, a gledaoci su ostali iznenađeni njenim rečima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.