NAKON DECENIJE OTKRIVENA TAJNA IZ BRAKA SEKE I VELJKA! Na svadbi su svi morali da rade OVO, a onda se desilo ČUDO!
Foto: Stefan Jokić

šok

NAKON DECENIJE OTKRIVENA TAJNA IZ BRAKA SEKE I VELJKA! Na svadbi su svi morali da rade OVO, a onda se desilo ČUDO!

Žele da svojim sinovima daju primer da uz lepe reči, ljubav i razumevanje grade srećno detinjstvo

Objavljeno:

Seka Aleksić i Veljko Piljikić su u septembru 2010. godine izgovorili sudbonosno “da”. Prvo je na svet došao sin Jakov, koji je ponosne roditelje učinio najsrećnijim ljudima na svetu, da bi njihovu radost početkom ove godine upotpunio drugi naslednik Jovan. Od tada osmeh na licima ovo dvoje ljudi govori da je sreća u njihovom domu prisutna tokom cele godine, a da poštovanje koje osećaju jedno prema drugome brak čini harmoničnim i stabilnim.

Žele da svojim sinovima daju primer da uz lepe reči, ljubav i razumevanje grade srećno detinjstvo.

foto: printscreen

Seka je ranije gostujući u jednoj TV emisiji otkrila da je prva učinila korak kada je njen odnos sa Veljkom u pitanju i da se ne kaje zbog toga, što se kasnije i potvrdilo kao prava odluka.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka. Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla „ovo će biti moj muž”. Osetila sam da je on pravi muškarac za mene - rekla je svojevremeno Seka.

JEDVA ČEKALA DA IZGOVORI SUDBONOSNO “DA”

Par je organizovao luksuzno venčanje u jednom beogradskom restoranu, a specijalno za njih dvoje stigle su burme iz Švajcarske vredne više desetina hiljada evra. Prstenje je izrađeno od belog zlata i optočeno brilijantima. Slavlje je planirano mesecima unazad kako bi se svi gosti zajedno sa mladencima dobro proveli.

Seka i Veljko goste su zamolili da na svadbi ne nose belu i roze boju, a postojao je poseban deo za decu, te su čak angažovali i animatore kako bi deca mogla da se igraju sa svojim vršnjacima.

foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Pevačica je odmah nakon svadbe otkrila i da treme uopšte nije bilo.

- Kada sam ga upoznala i s njim otpočela vezu, prvi put sam osetila da bih s nekim mogla da živim do kraja života. Bila sam sigurna u svoja osećanja jer je probudio u meni ono što do tada niko nije uspeo. Markantan je i muškarac u svakom smislu te reči. Pored njega čovek ne može da ostane ravnodušan. Jednostavno se osećam sigurno, zaštićeno, ženstveno... Jedva sam čekala da izgovorim sudbonosno „da”. Verujte, ovakav muškarac ne sreće se više puta, već samo jednom u životu. Moj život je pretvorio u bajku. Pažljivo smo planirali našu svadbu i uopšte nismo imali tremu, možda samo pred kraj kada je sve bilo gotovo. Bilo je to, zapravo, pozitivno uzbuđenje - rekla je tada Seka za „Blic”, a kada su je pitali sada kada vidi kakvog je supruga i oca svojoj deci odabrala kako se oseća, pevačica je tada za „Story” odgovorila:

- Srećno, zadovoljno, ponosno. Naši izbori mnogo govore o nama samima. Kada smo veoma mladi, prilikom izbora partnera rukovodimo se kriterijumima koji su prikladni tom uzrastu. S vremenom, iskustvom, sazrevanjem, ti kriterijumi se menjaju, dopunjuju. Kada s nekim planiramo da zasnujemo porodicu, važno je da na svog partnera gledamo i kao na budućeg oca naše dece. Nije važno da imamo iste poglede samo kada je reč o putovanjima, uređenju doma, provodu. Važnije je da li nam se podudaraju stavovi kada je reč o porodici, koja je baza svakog normalnog čoveka. U Veljku sam to odmah prepoznala i shvatila koliki značaj za njega ima porodica. Od samog početka sam znala da će biti odličan suprug i otac za primer. On je to kasnije samo potvrdio.

(Espreso.co.rs / Mediji / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.