NJENO VENČANJE ŠOKIRALO SRBIJU, OVO JE NAŠA LEPA GLUMICA O KOJOJ SVI BRUJE: Ona je ukrala srce Princu od Monaka
Foto: printscreen

vau

NJENO VENČANJE ŠOKIRALO SRBIJU, OVO JE NAŠA LEPA GLUMICA O KOJOJ SVI BRUJE: Ona je ukrala srce Princu od Monaka

Princ Albert od Monaka prošle nedelje u boravio je u Beogradu, gde je svečano dočekan uz sve državničke počasti, a večerao i u najpoznatijoj boemskoj četvrti Beograda - čuvenoj Skadarliji.

Objavljeno: 16:11h

Na samom ulazu u restoran osmeh mu je izmamila lepa crnka, srpska glumica Vjera Mujović, koja je zaštitni znak Skadarlije.

Vjera Mujović je srpska pozorišna i filmska glumica, član Narodnog pozorišta, koja je zaštitni znak Skadarlije. Sem glumom, bavi se muzikom, pisanjem i prevođenjem, izdala je dve knjige, a snimila je i dva CD, na francuskom i ruskom. Pored uloga u Srbiji je nastupala i u inostranstvu Sankt Peterburgu, Moskvi, Parizu (Dueti, Molinos, Le Bifteck, Spleen).

foto: printscreen

Vjera Mujović udala se za nemačkog doktora Štefana Prajsa, a venčali su se u Sabornoj crkvi u Beogradu, dok su građansko venčanje obavili 16. maja 2015. godine u avionu na letu Beograd — Istanbul. Supruga je upoznala u avionu prilikom putovanja za Ulan Bator, glavni grad Mongolije. Nakon tog leta, njihovo poznanstvo je preraslo u prijateljstvo, a nakon toga u ljubav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.