NAJVEĆI RAZVOD SRBIJE, RAZVODI SE NAŠ POPULARNI GLUMAČKI PAR! Marija snimljena GOLA KAKO SE LJUBI SA HRVATICOM
Foto: printscreen

propao joj brak

NAJVEĆI RAZVOD SRBIJE, RAZVODI SE NAŠ POPULARNI GLUMAČKI PAR! Marija snimljena GOLA KAKO SE LJUBI SA HRVATICOM

Glumica Marija Bergam u seriji "Senke nad Balkanom" tumači jednu od glavnih uloga, lik Maje Davidović.

Objavljeno:

Već u prvoj epizodi druge sezone zahuktava se njen odnos sa Marijom Oršić, koju igra hrvatska glumica Leona Paraminski. One imaju kratku i burnu vezu, ali je najviše pažnje izazvala scena u kojoj vode ljubav.

Ona su završile zajedno u krevetu, a ovo je ujedno i scena seksa koja je izazvala najviše pažnje.

foto: printscreen

Inače, Marija je ovih dana ponovo u centru pažnje javnosti jer se pročulo da se nakon pet godina braka razvodi od supruga, glumca Raše Bukvića.

Neko vreme su sve držali u tajnosti, a onda su najbližim prijateljima rekli. Njihov razlaz dogodio se početkom godine.

- Pre korone su se razišli, a do ove odluke su došli jer su se razilazili u mišljenjima i stavovima. Oni su to želeli da urade već neko vreme, ali nikako nisu uspevali. Nemaju oni burne svađe i rasprave, prosto, vremenom su shvatili da nisu jedno za drugo, nisu se našli. Imaju različite želje i interesovanja, u jednom trenutku putevi su im se skroz razišli. Karakteri su im drugačiji i onda ne funkcionišu kako treba. Na početku je to sve delovalo idilično, ali već neko vreme im ne cvetaju ruže u braku i dogovorom su došli do zaključka da je najbolje da se razvedu. Nije posredi nikakva prevara ili bilo šta tog tipa. Ostali su u dobrim odnosima, čuju se i ponekad vide, ostali su u prijateljskim odnosima. Prosto, kod njih su se emocije i ljubav ugasili - otkriva za "Blic" navodno izvor upućen u celu situaciju, i dodaje da je glumac napustio njihov dom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.