GLUMICU SMO OBOŽAVALI U POPULARNOJ SERIJI DOK SE NIJE DESILO OVO! Nema je više na Tv, SAD SE SAZNALO, razlog velik
Foto: printscreen

sve reklA

GLUMICU SMO OBOŽAVALI U POPULARNOJ SERIJI DOK SE NIJE DESILO OVO! Nema je više na Tv, SAD SE SAZNALO, razlog velik

Jana Milić Ilić se na neko vreme povukla iz javnosti, barem što se TV serija tiče.

Objavljeno:

Jana je otkrila prvi razlog.

"S namerom sam napravila pauzu od serije. Bilo je nekih ponuda, nešto mi nije odgovaralo, a nešto nisam stigla da radim. Dugo smo snimali, tri sezone, i htela sam da se posvetim porodici i detetu, i neke druge stvari da radim. Tako da je druga serija došla baš kad treba", kaže Jana, koja ne krije zadovoljstvo što je deo novo istorijskog spektakla:

#jugoslovenka #milicaristic ??

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана

"Meni je veliki izazov ova serija jer igram lik koji nisam igrala do sada. Imamo sjajan scenario i vredno i naporno samo radili, sjajan smo tim i svi očekujemo dosta od toga."

Jana je inače ponosna mama malenog Đorđa, a pauzu u snimanju iskoristila je upravo da nadoknadi vreme koje su propustili zbog serije. Kako sama tvrdi, iako sin zna da joj lako otopi srce, trudi se da bude stroga mama.

"Jesam stroga majka, ali u granicama. Puštam svoje dete i ima svu moguću slobodu, ali mora da se zna šta je da, a šta ne. Neke granice ne mogu da se pređu. Imam sreću što sam rodila jedno dobro dete koje hoće da sluša, ali umem da budem loš policajac", nasmejano poručuje glumica.

...

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана

Jana je već godinama u srećnom braku sa producentom Mišom Ilićem, koji trenutno radi na popularnoj seriji. Glumica je priznala da se takmiči sa suprugom da serija u kojoj ona igra bude popularnija od njegove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.