NISAM MOGAO DA STOJIM, NI DA PEVAM! Bori bilo loše usred emisije, a evo šta je SAŠA POPOVIĆ uradio!
Bora Drljača, Foto: Damir Dervišagić

bora drljača

NISAM MOGAO DA STOJIM, NI DA PEVAM! Bori bilo loše usred emisije, a evo šta je SAŠA POPOVIĆ uradio!

Ljuljao sam se i ceo narod je to video, svi su primetili da nešto nije u redu, pa su me zvali da pitaju šta se dešava.

Objavljeno:

Bora Drljača u poslednjih nekoliko meseci imao je nekoliko zahvata zbog lošeg zdravstvenog stanja, a u aprilu nakon nekoliko meseci provedenih u bolnici otkrio je da mu je čak pozlilo u emisiji.

- Bio sam u bolnici više nego kod kuće i dan pre uvođenja vanrednog stanja sam došao kući. Prvo sam operisao bubreg, pa debelo crevo, onda su mi se pojavila dva tromba i jedan je ušao u levu nogu, a jedan u pluća i morao sam hitno u bolnicu - ispričao je Bora u aprilu ove godine, pa objasnio da mu je pozlilo na snimanju "Grand Specijala".

- Bio sam u emisiji i kad sam izvodio pesmu morao sam da zagrlim Sašu Popovića da bih mogao da stojim, nisam mogao da pevam, jer sam toliko bio u bolovima. Ljuljao sam se i ceo narod je to video, svi su primetili da nešto nije u redu, pa su me zvali da pitaju šta se dešava. Saša je sve odglumio sa mnom, tako da je isplao sve okej, ali su ipak mnogi primetili. Nakon toga sam odmah morao u bolnicu jer za to nema leka, već tamo ležiš i primaš terapiju - ispričao je tada Bora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.