MARIJA ŠERIFOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Ona je jedno ASOCIJALNO ĐUBRE! JK: Marija mi nije ni ČESTITALA KONCERT
Foto: Damir Dervišagić

ZARATILE?

MARIJA ŠERIFOVIĆ OPLELA PO KARLEUŠI: Ona je jedno ASOCIJALNO ĐUBRE! JK: Marija mi nije ni ČESTITALA KONCERT

Često umeju da se potkače i časte "komplimentima".

Objavljeno:

Pevačice Jelena Karleuša i Marija Šerifović često znaju da se pokače i jedna drugoj svašta kažu. Ovoga puta, evrovizijska pobednica prva je prozvala malu od skandala nazvavši je asocijalnim đubretom! Marija je svojoj drugarici i koleginici iz žirija "Zvezda Granda" zamerila to što je neodgovorna, to jest, činjenicu da se retko javlja na telefon.

- Jelena se javi kad se seti, samo na hitne i smrtne slučajeve. Za tri meseca smo se čule tri ili četiri puta, pošto je ona asocijalno đubre - rekla je Marija, koja itekako ume da potkači koleginicu sa "komplimentima".

foto: Printscreen

Naravno, Jelena joj nije ostala dužna.

- To je moj rekord u komunikaciji sa ljudima. Ne mislim da sam asocijalna, više sam autistična za te stvari. Sa mnom niko ne želi da se druži. Marija ima pokušaje, ali mislim da će i ona uskoro odustati. Ja nisam u Vajber grupi članova žirija jer nemam ni tu, a ni Vacap aplikaciju - objasnila je Jelena i zamerila svojoj koleginici.

- Marija mi nije čestitala na velikom uspehu koji sam postigla onlajn koncertom, koji je pratilo nekoliko stotina ljudi. Ja sam nju pohvalila, ona mene nije. Ja volim i javno da pohvalim i preko telefona, dok ona čak nije htela ni privatnu poruku da pošalje. Ja obožavam kako ona peva i čista i puna srca je hvalim jer nisam sujetna - kaže Karleuša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.