ŠOK NAD ŠOKOVIMA! DEVOJKA (19) OPTUŽILA ŠEKIJA TURKOVIĆA ZA SILOVANJE: Užas šta se desilo!
Devetnaestogodišnja devojka po imenu Senija, koja se neposredno pre toga preselila u Sarajevo, otišla je u policiju i prijavila pevača za silovanje., Foto: Dragan Kadić

UŽAS

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! DEVOJKA (19) OPTUŽILA ŠEKIJA TURKOVIĆA ZA SILOVANJE: Užas šta se desilo!

Međutim, ona je pomešala popularnog folkera sa jednim njegovim anonimnim kolegom

Objavljeno:

Šeki Turković je pre tri decenije bio surovo i nepravedno ozloglašen, kada ga je jedna devojka optužila da ju je silovao. Iako je došlo do nesporazuma, jasno je da je pevač mogao ozbiljno da nastrada dok se ne dokaže istina.

Devetnaestogodišnja devojka po imenu Senija, koja se neposredno pre toga preselila u Sarajevo, otišla je u policiju i prijavila pevača za silovanje.

Međutim, ona je pomešala popularnog folkera sa jednim njegovim anonimnim kolegom.

Naime, neostvarena zvezda, izvesni Bejto Fehratović, namamio je devojku u automobil, a uspeo je u tome samo zato što je mnogo ličio na Turkovića. Kako se tad pisalo, nesrećna devojka, osim što je zlostavljana, bila je i pokradena, a kada je otišla u policiju, prijavila je, razume se, Šekija Turkovića.

Policija u Sarajevu je tada imala problem da pronađe pevača pod tim imenom, jer mu je pravo ime Šućro Turković. Ipak, omča oko Šekija se sužavala, ali je ispričao da su ga spasli samo ugovoreni i potpisani nastupi.

- Sva sreća da sam tih spornih dana imao potpisane ugovore s Dobrivojem Marinskim, koji mi je radio turneju po Srbiji. U SUP-u je sve bilo lako dokazati, i dokazao sam veoma brzo - objasnio je u razgovoru za domaće medije 1990, i dalje popularni pevač, koji se ni kriv ni dužan našao na meti.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.