PEVAČICU JE NEVENČANI SUPRUG POKUŠAO DA UBIJE! Onda je NESTALA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)
Nataša Đorđević, Foto: Printscreen instagram

ZABORAVI BROJ MOG TELEFONA

PEVAČICU JE NEVENČANI SUPRUG POKUŠAO DA UBIJE! Onda je NESTALA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Nataša je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio a na kraju i pokušao da je napadne ispred stana

Objavljeno:

Nataša Đorđević odmah je bila primećena kada je stupila na muzičku scenu, a njena pesma "Zaboravi broj mog telefona" se i dan danas rado sluša. Problemi koje je imala sa nevenčanim suprugog su je privatnog života naterali da odustane od karijere.

foto: Printscreen Youtube

Kako je pevačica tvrdila 2010. godine, on je pokušao je ubije kada se vozila automobilom. Ona je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio, a na kraju i pokušao da je napadne ispred stana.

foto: Prinscreen

- Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije - rekla je ona tom prilikom i dodala da je prestao da je prati kada je krenula ka policijskoj stanici.

Ona sa tim čovekom ima i sina, a danas nije na javnoj sceni. Jedno od Natašinih poslednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u martu 2017. godine. Pevačica je od tada promenila mnogo boja kose, ali svi komentarišu kako i dalje sjajno izgleda - piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.