BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH GLUMICA U SRBIJI, A ONDA NESTALA! Udala se sa VAŽNOG čoveka kada se desilo OVO!
Foto: Printscreen

hit

BILA JE JEDNA OD NAJPOPULARNIJIH GLUMICA U SRBIJI, A ONDA NESTALA! Udala se sa VAŽNOG čoveka kada se desilo OVO!

Glumica se rodila u Podgorici. Kada je došlo vreme za studiranje, najpre je prijemni ispit položila na Akademiji u Sarajevu, a zatim je studije nastavila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu gde je i diplomirala

Objavljeno:

Maju Noveljić Romčević znate zbog njenih uloga, atraktivnog izgleda i posebnog šarma. Važna činjenica koja se vezuje za nju jeste i da je njen suprug naš poznati scenarista, dramski pisac i profesor.

Glumica se rodila u Podgorici. Kada je došlo vreme za studiranje, najpre je prijemni ispit položila na Akademiji u Sarajevu, a zatim je studije nastavila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu gde je i diplomirala.

foto: Printscreen

Od 1993. godine je u svetu filma i televizije, a njene prve uloge vezuje se za filmove "Elektra" i "Rođeni sjutra". Bila je i Veroslava u popularnom serijalu "Metla bez drške" i Kata u "Paradoksu". Velike uspehe je postigla igrajući u domaćim i hrvatskim serijama, poput televizijskih serija "Ljubav u zaleđu" u kojoj je igrala Gogu Cukić i "Stižu dolari" gde je bila Gvozdenova supruga. -

Životni izbor Maje Noveljič Romčević je umetnost, baš kao i izbor njenog supruga Nebojše Romčevića. O njegovom radu najbolje govore filmovi i serije za koje je pisao scenario i knjige koje je objavio: "Bićemo prvaci sveta", "Stado", "Ljubav, navika, panika", "Letnji dan popodne-roman","Rane komedije Jovana Sterije Popovića: laža i paralaža, pokondirena tikva, tvrdica (Kir Janja).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.