SADA JE ZVANIČNO: JANJUŠ SE RAZVODI! Ljubavnica Maja ipak uspela da uništi BRAK? Isplivali SVI DETALJI!
Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

auuu

SADA JE ZVANIČNO: JANJUŠ SE RAZVODI! Ljubavnica Maja ipak uspela da uništi BRAK? Isplivali SVI DETALJI!

- Želim ti sve najbolje u nekoj novoj ljubavi. Da ti se greška kao ja nikad ne ponovi... Najbolja mama na svetu, a i osoba koja se jednom rađa - napisao je Janjuš uz srca u opisu zajedničke fotke njega i Ene,a onda napisao i stori

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš se oglasio na svom Instagram profilu, sa rečima kojima se, takoreći, oprostio od svoje supruge Ene Janjušević, koju je javno prevario u trećoj sezoni "Zadruge", sa Majom Marinković.

On je objavio zajedničku sliku njega i njegove supruge, i ovime najavio razvod?

foto: Printscreen

- Želim ti sve najbolje u nekoj novoj ljubavi. Da ti se greška kao ja nikad ne ponovi... Najbolja mama na svetu, a i osoba koja se jednom rađa - napisao je Janjuš uz srca u opisu zajedničke fotke njega i Ene,a onda napisao i stori:

- Nakon 5 godina veze i 7 godina braka, došao je taj trenutak kada postajemo najbolji prijatelji.. Uvek ću biti tu za vas i u dobru i u zlu... Vi ste moja porodica jedina i tako će ostati do kraja života... Nije mi lako... Ali to je sve život - napisao je Marko na svom Instagram storiju.

Da li će ovaj ljubavni par uspeti da prebrodi i ovu krizu ili je stvarno kraj braka, i razvode se, ostaje nam da saznamo...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.