ČUVENI MUZIČAR UMRO U 34. GODINI! Svi su ostali u POTPUNOM ŠOKU!
Roko Jelić, Foto: Printscreen facebook

POTRESNO

ČUVENI MUZIČAR UMRO U 34. GODINI! Svi su ostali u POTPUNOM ŠOKU!

Čovek mirne i dobre ćudi intelektualac i veliki zaljubljenik u dalmatinsku muziku

Objavljeno: 13:59h

Pre dvadesetak dana saznao je da ima zloćudnu bolest, a njegovi kolege skrhane su zbog Rokove smrti.

Hrvatski muzičar Roko Jelić, član zadarske klape Puntamika preminuo je u 35. godini u zadarskoj bolnici u sredu ujutro. Kako kažu iz klape, pre nekoliko nedelja slavili su rođenje ćerke člana klape.

- Tad je već bio slabiji, rekao je da ga boli, da mora u bolnicu... - govori Mario Štefanić iz klape Puntamika.

Roko je iza sebe ostavio dvoje malodobne dece, sina i ćerku. Roko je svirao mandolinu, a u pesmi. U klapi Puntamika bio je posljednje tri godine. Bio je asistent u nastavi na Pomorskom fakultetu u Zadru.

"Jutros nas je zauvek napustio naš Roko. Čovek mirne i dobre ćudi, intelektualac i veliki zaljubljenik u dalmatinsku muziku. Čovek, čiji su prsti virtuozno dodirivali strune mandoline, ostavio je tugu u našim srcima, nevericu i bezbroj pitanja bez odgovora. Ostaje nam tek nada i vera da ćemo se opet sresti negde gore i zajedno da zapevamo. Čuvaćemo, prijatelju, uspomenu na tebe, na tvoj mladi život, uspomenu na tvoju dobrotu, na tvoju pesmu i tvoju mandolinu."

foto: Printscreen facebook

Počivaj u miru Božjem, dragi naš Roko! Tvoja Puntamika. Tužna je ovo objava članove grupe Puntamika kojom su svoje obožavatelje obavestili o preranoj smrti njihova člana Roka Jelića. Marko Lovrin, član ove klape, kaže kako je Roku prije dvadesetak dana dijagnostikovan teška bolest, a iza sebe je ovaj 34-godišnjak ostavio dvoje maloletne dece, sina i ćerku – Imao je nesrećnu životnu priču.

foto: Printscreen facebook

Naime, pre nego što su mu dijagnostikovali zloćudnu bolest imao je problema sa želudcem. Roko mi je bio prijatelj od detinjstva. Ne znam šta bih rekao. Ne znam kako ću na tu sahranu. Jedan je prijatelj napisao na Facebooku da je bio i ostao genije. I to je to. Topla osoba s osmehom od uha do uha. U bilo kakvoj situaciji. Nikad nije pokazivao nikakvu nervozu. Bio je dobar i pošten. Čovek koji nikad neće umreti – rekao je Lovrin za 24 sata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.