OVI KLINCI DOBIJAJU 15.000 EVRA PO JEDNOJ OBJAVI: Ova devojčica je PRINCEZA INSTAGRAMA!
Novac, Foto: Shuterstock

deca milioneri

OVI KLINCI DOBIJAJU 15.000 EVRA PO JEDNOJ OBJAVI: Ova devojčica je PRINCEZA INSTAGRAMA!

Mnogi slavni svake godine zarađuju milione zahvaljujući velikom broju pratioca na Instagramu

Objavljeno:

Mnogi slavni svake godine zarađuju milione zahvaljujući velikom broju pratioca na Instagramu. No neki roditelji na platformi su 'unovčili' i decu. Internet trgovina Bella Baby objavila je ko od klinaca najviše zarađuje

Britanska internet trgovina za bebe, Bella Baby, analizirala je profile nekih od najpopularnijih dečjih Instagram zvezda na svetu, koje dobijaju sponzorske ugovore i surađuju s poznatim brendovima, kako bi utvrdili koliko oni zarađuju po objavi.

Sastavili su listu TOP 10 dece koja najviše zarađuju na Instagramu, sa sedmogodišnjom Everleigh Rose LaBrant iz Los Angelesa na prvom mestu.

đ1. Everleigh Rose Soutas - @everleighrose

Waiting for you baby brother?

A post shared by Everleigh Rose (@everleighrose) on

Instagram stranicu sedmogodišnje Everleigh Rose Soutas vodi majka, modna blogerka i fotografkinja Savannah LaBrant iz Los Angelesa.

Može se pohvaliti s 5,1 milona pratioca , a ima i svoj YouTube kanal. Everleigh može dobiti do 15.000 evra za objavu, privlači 590.403 lajka po objavi i ima stopu angažmana od 11,39 posto.

Everleigh u objave često uključuje mlađu sestru Posie Rayne LaBrant, koja ima 1,7 miliona pratioca a tek joj je jedna godina.

2. Elle Lively McBroom - @elle

??✨??

A post shared by Elle Lively McBroom (@elle) on

Četverogodišnja Elle Lively McBroom, kći kanadske glumice Catherine Paiz i američkog košarkaša Austina McBrooma, druga je na listi Belle Baby, a zarađuje između 64.000 i 107.000 kuna po objavi.

Ima pet miliona pratitelja i prosečno milijun lajkova po objavi. Elle se često slika sa svojom sestrom, jednogodišnjom Alaïom, koja je na petom mestu ove liste i bratom Steelom, koji ima tek tri meseca, a već je skupio milion peatioca. .

Osim što pozira sa bratom i sestrom, pomaže i u oglašavanju brenda pića svojih roditelja, Silly Juice. Nedavno je počela deliti i plesne rutine.

3. Stauffer - @kcstauffer

Slatke Emma i Mila Stauffer su petogodišnjakinje iz Arizone, a procenjuje se da zarađuju od 45.000 do 75.000 kuna po sponzorisanoj objavi.

4. Taytum i Oakley Fisher - @taytumandoakley

Četverogodišnje blizanke Taytum i Oakley krenule su stopama svojih roditelja, YouTube zvijezda Madison Bontempo i Kylera Fishera.

Dvojac može zaraditi između 40.000 i 66.000 kuna po objavi prema Bella Baby. Imaju 3,1 milijun pratitelja i prosječno 187.590 lajkova po objavi.

Njihova stranica na Instagramu prepuna je idiličnih snimaka blizanki koje se maze i anđeoski smiješe za kameru, kao i snimaka na kojima su malene modeli za dječju odjeću.

5. Alaïa Marie McBroom - @alaiamcbroom

Beach day ☀️?? who saw today’s video? ?

A post shared by Alaïa Marie McBroom (@alaiamcbroom) on

Sestra druge na listi, Elle Lively McBroom, jednogodišnja Alaïa ima svoj profil na Instagramu s 2,8 milijuna pratitelja.

Procjenjuje se da po objavi može zaraditi od 36.000 do 60.000 kuna i privlači prosječno 722.359 lajkova, što je potaknuto popularnim YouTube kanalom njezinih roditelja ACE Family.

Profil na Instagramu dobila je već dva tjedna nakon rođenja.

6. Ava i Leah Clements - @clementstwins

Devojčice koje zovu 'najlepšim blizankama na svetu', Ava i Leah Clements (9) imaju 1,8 miliona pratitelja na Instagram profilu kojeg vode njihovi roditelji, Jaqi i Kevin, koji su također influenceri s po više od 200.000 pratitelja.

Blizanke su dobile profil na Instagramu za svoj 7. rođendan, a majka ih je za posao modela prijavila kad su imale samo šest mjeseci.

Doduše, nisu radile kao modeli sve dok se nisu pojavile na Instagramu, gdje su u samo nekoliko meseci skupile preko milijun pratioca. Sa slavom su došli i angažmani i one su do sada radile za Nike, Disney, Mattel i Target.

Po objavi mogu zaraditi između 23.000 i 38.000 kuna. Djevojčice i dalje idu u školu, a svi poslovi koje dogovore predviđeni su za popodne ili vikend, kako ne bi propustile nastavu.

7. Asahd Tuck Khaled - @asahdkhaled

Trogodišnji Asahd sin je američkog producenta i izvođača, DJ-a Khaleda i njegove supruge Nicole Tuck.

Bio je i na nekim ilustracijama albuma. Ima 1,7 milijuna pratitelja na Instagramu, što znači da po objavi može zaraditi od 22.000 do 36.000 kuna.

Uz videozapise kako vadi igračke i pakete odeće, na Asahdovoj se stranici često nalaze snimci njegove braće i sestara, uključujući malenog Aalama, koji sam već ima 138.000 Instagram pratitelja.

8. Ava Marie Foley - @avafoley

Kći YouTube Michelle Foley, preslatka Ava, sedmogodišnjakinja iz Kalifornije, ima preko 816.000 pratioca, a procjenjuje se da zarađuje između 15.000 i 26.000 kuna po objavi.

Eva ima i zajednički profil na Instagramu s prvom na listi Everleigh Rose Soutas, koji se zove @foreverandforava i ima 1,1 milion pratitelja, a vode ga njihove majke.

Slatki dvojac zvezde su u usponu na TikTok-u i uživaju se oblačiti, izvoditi plesne rutine i pozirati s lutkama i slatkim životinjama.

9. Coco Pink Princess - @coco_pinkprincess

Devetogodišnja Coco iz Tokija u Japanu, čiji roditelji poseduju vintage trgovinu Funktique u Harajukuu, svojih 635.000 pratioca uveseljava poziranjem u visokoj modi.

Coco sada može zaraditi otprilike 12.000 do 20.000 kuna po objavi.

10. Boomer Phelps - @boomerphelps

Golfing w dad!!!

A post shared by boomer phelps (@boomerrphelps) on

Njegov je otac najbolji olimpijac svih vremena, a majka Nicole Johnson misica pa nije ni čudo što je +Boomer Phelps već skupio preko 610.000 pratitelja na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.