ANĐELKA POZIRALA U LIFTU U KARIRANOM MINIĆU KOJI ODUZIMA DAH! Iznenadila pratioce! (FOTO)
Anđelka Prpić, Foto: oprintscreen

DRUGAČIJA

ANĐELKA POZIRALA U LIFTU U KARIRANOM MINIĆU KOJI ODUZIMA DAH! Iznenadila pratioce! (FOTO)

Anđelka ispod fotografije na kojoj nosi kariranom miniću koju je objavila na Instagramu ispod koje je usledio talas komentara

Objavljeno:

Zanosna glumica iz serije "Andrija i Anđelka" pojavila se u nesvakidašnjem izdanju i iznenadila pratioce

Pozirala u liftu ispred ogledala, glumica Anđelka Prpić snimila je gotovo savršenu fotku i oduševila pratioce. "Moda nisu samo krpice. Tu spada i obrazovanje, i kućni odgoj, i hrabrost, i stav. Podrška je takođe postala moderna. Lepa promena", napisala je Anđelka ispod fotografije na kojoj nosi kariranom miniću koju je objavila na Instagramu ispod koje je usledio talas komentara.

foto: Printscreen Instagram

"Kidaš", "Top si", "Wow! Predivna fotografija i predivna osoba!" samo su neki od komentara na outfit glumice koja zasmejava gledaoce duž regiona ulogom Anđelke u humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka". Ovog leta mnoge je iznenadila vest kako se glumica nakon devet godina braka razvodi od svog supruga Daria jer je njihov brak delovao srećno i skladno i njih dvoje nikada nisu bili tema gradskih kuloara u Beogradu gde žive sa sinom Jakšom.

Kada se saznalo da se glumica i ugostitelj razvode, Anđelka nije htela da komentariše ništa na tu temu medijima, ali ipak neke informacije o razvodu do novinara došle su od ljudi bliskih bračnom paru Prpić. – U jednom trenutku očigledno je došlo do zasićenja. Svako se trudio u svom segmentu poslovnog života da da maksimum. Presudan je bio trenutak u kojem su shvatili da su se emocije posle dugo godina ugasile i da svako od njih želi da krene svojim putem – objasnio je blizak prijatelj para. Anđelka i Dario početkom godine otvoreno su razgovarali o svim problemima i o situaciji u kojoj su se našli i zajedno su zaključili kako je razvod za njih najbolje rešenje.

Par se jako brzo dogovorio oko svih detalja i brige oko starateljstva nad sinom. Anđelka i Dario tokom braka kupili su stan koji su planirali da iznajmljuju-Starateljstvo nad sinom će deliti i Jakša će sedam dana živeti s majkom, a sedam s ocem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.