OVAJ NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE JE NOVI DEČKO INDI ARADINOVIĆ: Prvi put ga pokazala javno! (FOTO)
Foto: Prinscreen

AUUUU

OVAJ NAVIJAČ CRVENE ZVEZDE JE NOVI DEČKO INDI ARADINOVIĆ: Prvi put ga pokazala javno! (FOTO)

Srećna i ispunjena

Objavljeno:

Iako je ovog proleća prošla kroz pravu životnu dramu kada je zbog operacije smanjenja želuca ugrozila svoje zdravlje i jedva izvukla živu glavu, pevačici Indiri Aradinović Indi konačno je, reklo bi se, svanulo na svim poljima - zdravlje joj je u najboljem redu, uspela je da svoju liniju dovede do željenog izgleda i privikne se na rigorozni režim ishrane koji će morati da praktikuje do kraja života. Takođe, radi na novim pesmama, a ruže joj cvetaju i na polju ljubavi.

Pevačica ne krije da je srećna i ispunjena na ljubavnom planu - već izvesno vreme u skladnoj je emotivnoj vezi o kojoj ne želi da govori za medije, već se na pitanja pripadnika sedme sile samo zadovoljno smeška... A sada je prvi put objavila zajedničku sliku s muškarcem koji je osvojio njeno srce.

foto: Printscreen Instagram

Doduše, ostala je dosledna svom prvobitnom stavu da mu identitet neće otkrivati, te mu je lice prekrila stikerima na Instagramu, a ono što se na prvi pogled vidi jeste da je strastveni navijač Crvene zvezde, sudeći po zaštitnoj maski koju je nosio, kao i da da uživa u ljubavi s pevačicom koju je čvrsto zagrlio i uslikao selfi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.