OVI PEVAČI SU OBUKLI HALJINE I STAVILI ŠMINKU A ONDA STVORILI HITOVE! Svi su sa ovih prostora i UBILI su predrasude
Foto: Printscreen

hit

OVI PEVAČI SU OBUKLI HALJINE I STAVILI ŠMINKU A ONDA STVORILI HITOVE! Svi su sa ovih prostora i UBILI su predrasude

Pevači poput Olivera Mandića, Đorđa Davida i Bože Vreće uveli su promene u svom izgledu, prihvatili i eksentričnu garderobu, šminku, stajling koji odudara od ostalih njihovih kolega i napravili veliki bum na sceni

Objavljeno:

Muzika je oblast u kojoj je važno biti hrabar da eksperimentišeš, a iskakanje iz kalupa je proveren put do prepoznatljivosti i pažnje publike.

Svetske zvezde tu pokrenule ovaj trend, a domaće hrabro prihvatile, čak i u sredni na Balkanu koja je prilično u stegama kada su drastične promene u pitanju. Pevači poput Olivera Mandića, Đorđa Davida i Bože Vreće uveli su promene u svom izgledu, prihvatili i eksentričnu garderobu, šminku, stajling koji odudara od ostalih njihovih kolega i napravili veliki bum na sceni.

Više od tri decenije je na muzičkoj sceni, a njegovi hitovi i danas se rado slušaju. Specifičnom bojom glasa odmah je oduševio slušaoce, a pažnju javnosti svakako je imao i neobičnim stajlinzima i spotovim. Svi se sećamo Oliverovog spota za numeru “Ljuljaj me nežno”, kada se pojavio u najlon čarapama, uskoj haljini, štiklama i efektnom šminkom. Za vreme kada je spot sniman svakako nije bilo tipičan izgled jednog pevača, ali njemu je doneo regionaln uspeh.

?✨✨✨✨Spreman za koncert!

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Roker kojeg poslednjih sezona imamo priliku da gledamo u žiriju Zvezda Granda svakako je počeo da privlači veliku pažnju noseći duge suknje, kao i lakrianjem noktiju. Iako ima onih koji se iščuđavaju ovakvom njegovom izdanju, čini se da je Đorđe oduševljen, te je nastavio da fura svoj fazon, a pohvale je dobio i od koleginice iz žirija Jelene Karleuše.

foto: Printscreen Instagram

Božo Vrećo

Božo je bosanski umetnik, interpretator i autor modernih sevdalinki. Svojom emocijiom koju pretoči u svaki stih, ubrzo je osvojio ceo region. Sarađivao je sa brojim umetnicima sa ovih prostora, a najviše sa Markom Luisom, sa kojima je radio na poslednjih nekoliko pesama. Božo ima specifičan stajling, nosi štikle, suknje, elegantne košulje i nije mu strana šminka. Mnogima se upravo ovaj njegov odvažni stil veoma dopada i podržavaju ga u svom originalnom izgledu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.