Psihička tortura: Dado Zerini oduzima ćerku, ucenjuje je kompromitujućim fotografijama!
Foto: Printscreen

FRAPIRALA!

Psihička tortura: Dado Zerini oduzima ćerku, ucenjuje je kompromitujućim fotografijama!

Rijaliti učesnica Zerina Hećo i njen bivši partner, muzičar Dado Glišić pre nekoliko meseci dospeli su u medijsku žižu, kada su iznosili svoj prljav veš u javnost.

Objavljeno: 14:14h

Ona je tada između ostalog izjavila da ju je Dado psihički i fizički maltretirao, te da je imala pobačaj i još mnoge stvari koje su šokirale publiku. Izgleda da se strasti kod njih ni sada ne smiruju, pa je tako Zerina na svom Instagram nalogu objavila epilog ove priče.

Zerina je sada otkrila da Dado pokušava da joj hakuje profil na Instagramu kao i e-mail, a sve je izgleda počelo zbog toga što je pevač mislio da će bivša devojka koristiti njegovu muziku, koju je on napisao, bez autorskih prava, pa je počeo da je navodno ucenjuje izvesnim fotografijama.

foto: Printscreen/Inastagram

Ona je takođe navela i da je Dado “psihički ubija”, kao i da joj je napisao “Oduzeće ti Sarah!”

foto: Printscreen/Inastagram
foto: Printscreen/Inastagram

“Znaci čovek je virtuoz! Provalio je gmail, još odavno se povezao sa mojim mailom očito dok smo živeli zajedno , i sada se uz NEČIJU pomoć setio kako da hakuju. Uspešno mi je hakovan kao sto vidite mail preko kojeg mi je inače poslata svaka poruka od strane njega u zadnjih 2 meseca. Trenutno ima kontrolu nad svim. Ne znam da li ima čak i pristup iCloud-u jer me ništa više od te osobe ne može iznenaditi. Pokušavam uz pomoć nekih ljudi da sačuvam Instagram te stalno menjamo šifre. Šta da me šokira više, apsolutno ništa ali da te neću plasirati javno i svaki tvoj korak, itekako hoću , jer tvoja bolest nema kraja, javno ćutis dok ja OPRAVDANO BESNIM, dok privatno maltretiraš. Evo čekam da vidim šta je sledeće sto ćeš da uradiš! Ovo je još jedno u nizu tvojih krivičnih dela. S obzirom da si toliko okupiran mnom, ne preostaje mi ništa drugo nego da pokazujem tvoju okupiranost. Nažalost ti nisi jedini “slučaj” ovakvog tipa. Pa eto neka budeš “primer” kako ne treba , odnosno kako se ponašaju osobe poput tebe. U medicini postoji naziv za to, pa evo nek’ ti neko dodeli dijagnozu , ja neću , jer nisam psihijatar!”, napisala je ona opširno o čemu je zapravo reč, u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu.

Bonus video:

Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.