POZNATI PRUŽAJU PODRŠKU RASTI KOJI JE U PRITVORU! Da li su u pravu ili je Stefan ipak počinio KRIVIČNO DELO?
Foto: Pintscreen / Pink

bizarno

POZNATI PRUŽAJU PODRŠKU RASTI KOJI JE U PRITVORU! Da li su u pravu ili je Stefan ipak počinio KRIVIČNO DELO?

On je na saslušanju negirao da je izvršio pomenuto krivično delo, a u odbrani je istakao da je marihuanu imao kod sebe zarad ličnog zadovoljstva i korišćenja

Objavljeno:

Reper, Stefan Đurić Rasta, uhapšen je u petak, 2. oktobra, zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, a nakon toga mu je određen pritvor od 30 dana.

Rasta je juče saslušan u Višem javnom tužilaštvu, koje ga tereti za krivično delo trgovine opojnim drogama.

On je na saslušanju negirao da je izvršio pomenuto krivično delo, a u odbrani je istakao da je marihuanu imao kod sebe zarad ličnog zadovoljstva i korišćenja.

Nakon odluke tužilaštva mnoge poznate ličnosti i Rastine kolege podržale su repera, za koga su fanovi napravili profil "Pravda za Rastu" sa heštegom FreeRasta i apelovali da nasilnike treba zatvoriti. Osim na Instagramu, taj hešteg postoji na Tviteru, gde mnogi traže da oslobode Rastu.

Instagram nalog namenjen Rasti trenutno broji više od 1000 pratilaca, a na Insta storiju se mogu videti poruke podrške poznatih.

Grupa THCF, koju čine Stefan i Bore, podržali su Rastu tako što su na svom profilu podelili "Pravda za Rastu" stranicu i označili repera.

foto: Printscreen

Rimski i Corona su takođe tražili pravdu za Stefana Đurića Rastu.

foto: Printscreen

- Za brata! Zapratite svi! - napisao je Rimski.

Pevač Tasko je podelio na svom Instagram nalogu post #FreeRasta, na kom piše: "Pravda za Rastu."

foto: Printscreen

Pevačica Bojana Vunturišević je objavila stori sa Rastinom slikom na kojoj stoji: "Podrška mom drugu." Na kraju je dodala hešteg legalizuj.

foto: Printscreen

Po zakonu Srbije, marihuana još uvek nije legalna, a ne zna se ni da li će ikada biti, samim tim Rasta je kod sebe imao 1kg skanka što po zakonu može da se tumači i kao 1kg kokaina - droga je droga? Da li se slažete sa podrškom upućenoj reperu?

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.