SEKA PRVI PUT REKLA KOGA VOLI SA ESTRADE, O SVAĐI NJE I DARE BUBAMARE! I ko može da je napljuje! ŠOK!
Seka Aleksić, Foto: RTV Pink/Premijera

Voli ali sve kaže

SEKA PRVI PUT REKLA KOGA VOLI SA ESTRADE, O SVAĐI NJE I DARE BUBAMARE! I ko može da je napljuje! ŠOK!

Seka je istakla da Sašu izuzetno voli i poštuje, ali da se sa pojedinim njegovim stavovima nikako ne slaže

Objavljeno:

Popularna pevačica Seka Aleksić govorila je u emisiji "Ekskluzivno" o svojim kolegama pevačima, te je istakla da izuzetno ceni i poštuje mlađu koleginicu Milicu Todorović, a da neretko sluša i repera Milija, kao i Bubu Korelija i Džalu Brata.

Milica je stvarno super, lepa je, zgodna je, fenomalno peva i ima normalne i lepe pesme. Ona mi je zaista super i baš je volim - rekla je Seka.

foto: Printscreen

Ona nije želela previše da se osvrće na svađu sa nekadašnjom velikom prijateljicom Darom Bubamarom, sa kojom već godinama ne razgovara.

Nema tu ko šta kome da oprašta, desilo se to što se desilo, mediji su to više prepumpali. Ne mislim zlo nikome na svetu, želim svima zdravlje i sreću u poslu - rekla je Seka.

foto: Filip Plavčić

Pevačicin prijatelj i dugogodišnji saradnik Saša Vidić nedavno je imao sukob sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a Seka je istakla da Sašu izuzetno voli i poštuje, ali da se sa pojedinim njegovim stavovima nikako ne slaže.

Ja se sa njim ceo život mirim i svađam, kao da smo u braku i to u lošem braku. Sale je meni krajnje simpatičan, normalan, ali to njegovo predstavljanje, što piše po društvenim mrežama, tu se ograđujem, ima pravo na svoje mišljenje, ali nisam za to da se bilo ko vređa. Ja Saleta izuzetno volim, on je moj saradnik i prva ljubav u tom modnom smislu. On kad se iznervira i mene napljuje na Instagramu. Njegov modni žiri je tako specifičan i smešan da niko ne može da se naljuti na njega, ja poželim da on još toga snimi i da mene napljuje - rekla je Seka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.