NEMA LOVE, BATALIĆE PEVANJE! Otkrila novi posao ali nije sama u tome i ONI zamenili scenu!
Marija Šerifović, Foto: Printscreen/jutjub

NEMA SE LOVE

NEMA LOVE, BATALIĆE PEVANJE! Otkrila novi posao ali nije sama u tome i ONI zamenili scenu!

Pevačica Marija Šerifović je zbog toga odlučila da potpuno promeni zanimanje makar privremeno

Objavljeno:

Nakon proglašenja vanrednog stanja, pevači su ostali bez posla jer su svi nastupi bili otkazani, te samim tim i nisu imali mesecima unazad prihode.

Naime, pevačica Marija Šerifović je zbog toga odlučila da potpuno promeni zanimanje, makar privremeno, te je i svoje fanove obavestila o velikoj odluci.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak u kome govori o svom novom potezu.

foto: Ana Paunković

- Postajem jutjuber, zato što love se nema. Pevaću sledeće godine - rekla je Marija.

Da nije jedina koja je tražila izlaz iz teške situacije, govore činjenice da se veliki broj pevača posvetio drugim zanimanjima.

Hrvatski pevač Toni Cetinski je nedavno objavio da počinje sadnja BIO sela koji je odlučio da napravi, dok je Aco Pejović već neko vreme posvećen vinogradima, odnosno berbi grožđa, koje je uspešno rodilo i ove godine

Sadašnja učesnica Zadruge, Ivana Šašić je do pre samog ulaska u rijaliti boravila u rodnom Šabcu, gde je na svom imanju uzgajala svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Na ovaj korak se odlučila jer kako je rekal "više nema hleba od pevanja".

foto: Printscreen

- Ovde nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovde moji prasići gazduju, a ja im pevam. Pa kad nemam kome da pevam, barem da pevam onima od kojih živim - mojim prasićima. A tek kako oni umeju da zapevaju - rekla je za pomenuti list.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.