JADRANKI BARJAKTAROVIĆ NAČISTO PUKLA MUZIČKA KARIJERA, MOLI MENADŽERE DA JOJ NAĐU TEZGU:Pući će mi glas od STRESA
Foto: Dragana Udovičić

JAKO JE LOŠE

JADRANKI BARJAKTAROVIĆ NAČISTO PUKLA MUZIČKA KARIJERA, MOLI MENADŽERE DA JOJ NAĐU TEZGU:Pući će mi glas od STRESA

Jadranka Barjaktarović moli menadžerke i vlasnike lokala da joj nađu svirke po Bosni i Republici Srpskoj, ali i tamo neće da čuju za nju.

Objavljeno:

Pevačica koja je proteklog meseca napravila skandal jer je u Podgorici na skupu crnogorske stranke DPS zapevala "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije" više nema posla i zatvorena su joj sva moguća vrata.

U očajnom stanju potegla je veze da konačno počne da radi i nadoknadi sve što nije radila, ali i moćni prijatelj nije mogao da joj pomogne.

- Jadranka je u veoma lošem finansijskom stanju, nije pevala nekoliko meseci, pa je imala svega nekoliko tezgi i onda se desio skandal i sve je stalo. Iako je imala baš dosta zakazanih nastupa po Srbiji, sve su joj otkazali i sada može da peva samo u Crnoj Gori, ali i tamo je završena sezona, nema klubova, diskoteka. Nema ničega. Ona je počela da moli menadžere i uticajne prijatelje iz Crne Gore da joj srede nastupe po BiH. Bukvalno je govorila ovako: "Molim te, učini nešto, nema posla, razmišljam da se povučem totalno. Ubi me sve ovo, nisam u dobrom stanju. Osećam da će mi i glas nestati od stresa", rekla je ona - navodi pevačicin drug, a onda nastavlja o njenim planovima ukoliko ne nađe tezge:

foto: Printscreen Instagram

- Pokušali su da je ubace u Bosnu, ali ni to ne ide. Dosta vlasnika je srpskog porekla i nisu hteli da čuju za nju, a i posetioci klubova su srpske nacionalnosti, tako da ne bi išlo, niko neće da rizikuje. Niko neće da je dovede, pa da propadne zbog nje. Plakala je kad je čula da nema šanse da radi. Ona sad razvija plan da krene da radi nešto privatno, neki biznis. Butik joj je na pameti, to će da krene kad korona prestane. Uporedo sa tim će raditi veselja po Crnoj Gori, ali to nije ništa. Njena muzička karijera staje totalno jer nema kome da snima pesme. Zna se da je sve pesme snimala u Beogradu, a sad više ne dolazi tamo. Nije se ni čula sa saradnicima. Ima osećaj da je oni ne žele i da je uzalud sve. I da snimi pesmu, ko će da je sluša. Kome da je plasira? Jadranka postaje butikašica posle svega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.