PROBALA SAM DA BUDEM STARLETA PRE 4 GODINE! Priča je bila jeziva, da li su jadne ove današnje devojke?
Foto: Damir Dervišagić, Profimedia

ŠTA SE PROMENILO?

PROBALA SAM DA BUDEM STARLETA PRE 4 GODINE! Priča je bila jeziva, da li su jadne ove današnje devojke?

Pre 4 godine u redakciji Espreso gošća na je bila Tijana Ajfon, pored raznih pitanja morala sam da je pitam odakle jednoj devojci iz unutrašnjosti bez stalnog posla pare za putovanja, nov telefon, estetske korekcije...

Objavljeno: 09:42h

Odgovor od Tijane Ajfon probudio je u meni ideju za istraživanjem odnosno reportažom, a odgovor je bio sledeći: "Evo, slatka si ima potencijala kod tebe, nazovi se Natalija Dubai, postavi seksi slike na instagram, ja ću te upoznati sa nekim ljudima i imaćeš i ti..." Hmm, dakle tako stvari stoje u današnjici, hajde da probamo. Otvorila sam instagram profil sa novim "imenom", napisala sam članak kako je novinarka redakcije Espreso otišla u starlete postavila par provokativnih fotki i šou je mogao da počne. Ceo taj tekst možete pročitati OVDE.

Odmah nakon toga, moj život je odlazio u neki "pakao" bar po mom mišljenju, nikad više u životu nisam dobila poruka od nepoznatih ali i "poznatih" muškaraca, nudili su mi viđenja, seks, imala sam brdo polnih organa u inboksu i nikada se odvratnije nisam osećala. Bila sam roba, bila sam objekat. Niko od njih nije porazgovarao sa mnom, niko doduše nije ni pokušao jer verovatno nije znao ko sam zapravo, da se u privatnom životu nikada ne skidam i ne eksponiram, ali tada sam rešila da 5 dana živim kao starleta i jedva sam izdržala.

foto: Dragana Udovičić, Zoran Ilić

Verovali ili ne, dobijala sam poruke čak i od prijatelja mog bivšeg koji su odjednom želeli da imaju svašta sa mnom ne obazirući se na svog prijatelja, a jel znate zašto? Pa koji drug će se ljutiti ako podelite "robu", kome starleta može da bude ljubav života? Bar ja tako meni delovalo i bilo je očajno. Sve o tome možete pročitati OVDE.

Pouka koju sam stvorila posle tih 5 dana jeste da biti starleta, instagramuša ili kako ko naziva devojke koje su provokativne i nemaju posao i imaju "para", jeste da nije njima lako, ne u finansijskom već u emotivnom smislu. One znaju da su poželjne, ali da li će ikada znati i verovati da su suštinski voljene? Da li su lako zamenljive? Da li su "one prave" za ceo život? Teško... Biti lažno popularan je nausamljeniji osećaj koji možete da imate.

foto: Printscreen

Prvi put sam počela na te devojke da gledam nekim drugim očima, da shvatam da im nije lako i ako su same odabrale svoj put za koji su mislile da je lagana prečica "do raja". Nije lagana, nije prečica, a ponajmanje vodi do raja. To je život pokazivanja, društva sa brdo droge, apsolutno prazna priča gde se svakim danom osećate još bezvrednije a možda čak većina njih i ima neke kvalitete, ali ne znaju za bolje.

foto: Printscreen

Dakle, devojke, nije sve u pratiocima, lažnim frajerima koji bi "sve dali" da budu sa vama, ne treba da vam daju sve - treba da vam daju sebe i poštovanje. Ne skidajte se za sve, skidajte se za onog pravog, njemu budite izazovni, dopustite da vas ljudi vide ne gledajući vam u grudi, nemojte da dozvolite da vam se smeju iza leđa jer zapravo menate ništa osim "lažnog života" na instagramu i elitnih putovanja koja su vam zapravo i presela. Budite srećne, nasmejane pa makar i sa minimalnom platom - ali je vaša i ne dugujete nikome ništa!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.