NAŠU GLUMICU ŽIVOT NIJE MAZIO! Brat joj se ZAMONAŠIO, a ona nikako da OSTANE U DRUGOM STANJU!
Foto: Printscreen

NIJE JOJ BILO LAKO

NAŠU GLUMICU ŽIVOT NIJE MAZIO! Brat joj se ZAMONAŠIO, a ona nikako da OSTANE U DRUGOM STANJU!

Već godinama je glumica Nataša Marković u braku, međutim, to retko ko zna s obzirom na to da se ona gotovo nikada ne pojavljuje zajedno sa suprugom u javnosti. Nedavno je glumica dala jedan intervju u kom je govorila i o bračnom životu.

Objavljeno: 29.09.2020. 11:47h
  • 7

On i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike - rekla je glumica.

Nataša se nije ostvarila u ulozi majke, pa je pričala i na ovu temu tokom koje je spomenula i svoju sestričinu. Inače, ovo je prvi put da glumica odgovara na ovakva intimna pitanja.

Imam sestričinu pa često pomislim da nije lako majkama. Ali verovatno je i divno. Nijedna situacija nije crno-bela. Nije lako ni toj deci u pubertetu, imam empatiju jer se sećam kako je meni u tim godinama bilo. Čini mi se da mnogi roditelji zaborave kakvi su bili u godinama njihove dece - priča Nataša nakon pitanja o roditeljstvu.

foto: Printscreen

Ona ima i sestru bliznakinju, ali i brata koji je odlučio da se zamonaši. Glumica ističe da tu njegovu odluku maksimalno poštuje i dodaje kako smatra da je svako srećan na svoj način.

Tu odluku takođe maksimalno poštujem, ako je doneta u miru. Ne ulazim u to kako ljudi žive. Niko nas nije učio da budemo srećni, ne znam zašto. To vas retko ko pita. A svako je srećan na svoj način. To je vrlo individualno, a to je najvažnije. Mogu reći da sam srećna, naravno uz sve probleme koje, kao i drugi, prevazilazim. Sreća se postiže trudom, na njoj se mora raditi i nema podrazumevanja - rekla je Nataša.

Bonus video:

(Espreso.rs/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media